ALIKA SOROKINA: Vēlu jums visām drosmi veidot patiesas attiecības!

ALIKA SOROKINA: Vēlu jums visām drosmi veidot patiesas attiecības!

12. Feb 2015, 12:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūk, nu ir galā arī šis "Labākā sieva" projekts. Gribu teikt paldies visām, kas bija kopā ar mums šajā gadā.

Paldies par to, ka tieši pateicoties visām jums, projekts dzīvo maminuklubs.lv portālā jau 3 gadus, bet maminklub.lv portālā - jau piecus gadus! Tas ne tikai eksistē, bet tiešām - DZĪVO. Un ar dzīvības enerģiju to piepilda jūsu centieni un patiesā vēlēšanās mainīties un attīstīties.

Es patiesi biju pārsteigta un iepriecināta, jo projektā šogad bija tik daudz dalībnieču, kas tika līdz pašam finālam. Tas liecina par to, ka vēlmes tiešām bija spēcīgas un īstas.

Šis projekts tika veltīts pašam sievišķīgākajam stāvoklim - priekam, jo sieviešu daba šajā pasaulē parādās caur šo stāvokli. Ja sieviete ir priecīga, viņa spēj izmainīt pasauli :)

Ceru, ka šīs 4 nedēļas projektā jums ļāva iepazīties, sajust, apzināties, un saprast, kāds ir jūsu prieks. Un katrai no jums šis stāvoklis ir unikāls un neatkārtojams, jo visas mēs esam atšķirīgas un daudzšķaitņainas. Un ļoti svarīgi ir iemācīties piepildīt sevi ar šo stāvokli, neatkarīgi no tā, ko piedāvā mums pasaule.

Tikai tad, kad jūs esat gatavas atvērt sirdis, lai padalītos ar vēl kādu, attiecības ar pašu tuvāko kļūst patiešām harmoniskas.

Un, ja esam gatavas iepriecināt kādu tikai, kad ir garantija, ka mums ar kaut ko atbildēs, attiecības tiks veidotas uz manipulāciju pamata. Tajās nekad nebūs dziļa apmierinājuma.

Gribu vēlēt jums visām, visām - gan tām, kas piedalījās projektā, gan tām, kas bija kopā ar mums, drosmi veidot patiesas attiecības. Attiecības, kurās divi cilvēki var būt brīvi un katram no viņiem ir iespēja atklāt savu potenciālu, jo citu cilvēku mīlestība mums vajadzīga tieši tāpēc, lai atrastu sevi.

Visiem labu vēlot un uz tikšanos nākamajā gadā!

Alika Sorokina