23.09.2018.STV: Mazuļu nemiers, Mazā Leonīda stāsts, rudens apavu izvēle, Bio-gaļas bumbiņas, imunitāte un D vitamīns.

23.09.2018.STV: Mazuļu nemiers, Mazā Leonīda stāsts, rudens apavu izvēle, Bio-gaļas bumbiņas, imunitāte un D vitamīns.

23. Sep 2018, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 Māmiņu kluba raidījumā, kanālā STV Pirmā arī šajā rītā bijām Jums sarūpējuši daudz un dažādus noderīgus stāstus, kas var palīdzēt arī Tavā ikdienā.  Ja kādu no raidījuma stāstiem nokavēji, nesatraucies - esam tos apkopojuši! Skaties zemāk! 

Laimīga mazuļa dienasgrāmata.

Mazais Kārlis ar mammu Melāniju, satikās ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu, lai skaidrotu visu par mazuļu nemieru un raudāšanu. Skaties video un uzzini, ko iesākt, kā mierināt un vai patiesi ir vērts raudināt bērnu un par katru cenu mēģināt iemācīt mazulim gulēt savā gultiņā?

Māmiņu kluba Labdarības fonds.

Stāsts par mazo Leonīdu, kura ārstēšanai ārzemēs tika saziedota nepieciešamā naudas summa. Skaties video un uzzini kāds ir tālākais plāns un kādos gadījumos patiesi ir vērts meklēt palīdzību ārvalstu klīnikās.

 Rudens apavu izvēlei bērnam

Uzdevums, kam ir jāpieiet atbildīgi, jo izvēloties apavus bērnam, mēs nedrīkstam vērst uzmanību tikai uz to izskatu vai košo dizainu. Tāpēc - skaties video un uzzini, kam jāpievērš uzmanību izvēloties rudens apavus bērniem. 

Garšu ceļvedis. 

Arī šajā svētdienā, kopā ar  lielveikalu SKY garšas meistari  sarūpējām gardas pusdienas visai ģimenei. Skaties un iedvesmojies -  Ēdienkartē - Bio gaļas bumbiņas

Ģimenes veselība.

Vienmēr ir svarīgi parūpēties par mazuļu imunitāti, tāpēc kopā ar trīs bērnu mammu un speciālistu skaidrojam, kur veidojas bērnu imunitāte, kāda ir D vitamīna nozīme un kā mazulīti pasargāt no rudens saslimšanām. 

Visu raidījumu skaties interneta vietnē - Shortcut.lv

Māmiņu klubs, 2018

TV