22. decembrī uzdāvini sev nesteidzīgu dienu, kuru veltīt savam skaistumam un labsajūtai!

22. decembrī uzdāvini sev nesteidzīgu dienu, kuru veltīt savam skaistumam un labsajūtai!

15. Dec 2022, 16:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu dienas paiet vienā steigā, cenšoties paveikt neskaitāmus darbus, tāpēc visbiežāk šajā skrējienā aizmirstam parūpēties par vissvarīgāko - sevi! 

Visiem labi zināma frāze, ka laimīgai mammai ir laimīgi bērni, tāpēc Ziemassvētku laikā uzdāvini brīdi, kuru veltīt tikai sev, savam skaistumam un labsajūtai!

Lai sniegtu iespēju sievietēm veltīt nesteidzīgi laiku tikai sev, aicinām 22. decembrī uz apmācībām pie kosmētiķes Ivetas Libertes, kas būs iespēja ne tikai uz mirkli piestāt un atpūsties no ikdienas skrējiena, bet arī uzzināt noderīgus knifiņus savam skaistumam.

Kopīgi pavadīsim 3 nesteidzīgas stundas mierīgā un harmoniskā vidē, lai uzzinātu ādas kopšanas knifiņus kopā ar dabīgo kosmētiku Dr. Hauschka!

Tikšanās laikā tu:

  • Uzzināsi par galvenajiem priekšnosacījumiem ādas kopšanā, lai tava āda būtu starojoša un veselīga;
  • Apgūsi grima uzklāšanas knifiņus, tostarp arī kā uzklāt vakara grimu;
  • Varēsi izmēģināt Dr.Hauschka ādas kopšanas produktus, veicot ādas kopšanas rituālu un praksē pielietot jaunatklātos ādas kopšanas trikus;
  • Varēsi zinoša speciālista pavadībā izrevidēt savu kosmētikas somiņu, saņemot vērtīgus padomus;
  • Iemācīsies izcelt savu dabisko skaistumu un individualitāti!

Nodarbības noslēgumā arī saņemsi noderīgu dāvaniņu Dr. Hauschka, lai varētu turpināt rūpēties par savu skaistumu!

PIESAKIES NODARBĪBAI ŠEIT

Vēlams uz nodarbību nākt ar savām otām un dekoratīvo kosmētiku! Uz nodarbību vari ņemt līdzi arī savu mazulīti.

Iveta Liberte ir kosmētiķe un vizāžiste ar stāžu, kā arī ārstniecības persona un māmiņa trim bērniem, tāpēc lieliski izprot māmiņu vajadzību pēc atpūtas un laika sev.

"Kosmētiķa profesija ir mans sirdsdarbs. Zināšanas par šo arodu esmu ieguvusi mācoties vairākās skolās un iegūstot arī starptautiski atzītu skaistumkopšanas speciālista diplomu.  Esmu ieguvusi arī pedagoga, stilista un friziera diplomu, kas nevienu vien reizi ir noderējis. Skaistumkopšanas jomā strādāju jau 13 gadus. Man tas nav tikai fizisks darbs, jo vienlīdz nozīmīga ir arī sirsnīga komunikācija ar savu klientu. Klientu lokā ir bijušas arī daudz grūtnieces un jaunās māmiņas, ar kurām vienmēr esmu labi sapratusies. Tas ir lauks, kuru pārzinu  un kurš patīk. Rūpēties par kādu taču ir tik patīkami," par sevi stāsta Iveta Liberte.

Eksperts

Iveta Liberte

skaistumkopšanas speciāliste
Iveta Liberte Vecāku skolā