Zaļie un sarkanie tomāti, sautēti tomātu pastā

Zaļie un sarkanie tomāti, sautēti tomātu pastā

02. Oct 2009, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Re, aizķērusies vēl viena konservēšanas recepte, ko iesūtījusi Anna Kovaļčuka. Ja arī Tavā dārzā ir aizķērušies vēl kādi tomāti, izmēģini!


Vajadzēs:

-1.5.kg tomātus

-0.500.gr sīpolus

-0.700.gr burkānus

-4 .ēd.k cukura

-2.ēd.k sāls

0.100 gr eļļas

0.200.gr tomātu pastas


Pagatavošana:

 

Tomātus sagriež palielos gabaliņos(lai parak neizšķīst),sarīvē burkānus. Sīpolus griež pusi ripiņās.

Visu liek katlā, lej eļļu un sautē 40 minūtes.

 

Beigās pieliek sāli, cukuru, tomātu pastu un pavāra vēl 5 minūtes.

 

Nomazgātas burkas lieku cepeškrāsnī uz 10 minūtēm un karstās lieku iekšā salātus,skrūveju ciet un gāžu otrādāk.


Gatavs! Labu apetīti!

rita123 rita123 02. Oct 2009, 08:33

Noder,lai tiktu vaļā no pēdējiem tomātiem😀

19. Oct 2009, 15:28

bet via tomātu pasta obligāti jāliek?? varbūt var etiķi tās vietā?

02. Oct 2009, 13:45

Laba receptīte!!!
Ziemā ar vāritiem kartupelishiem ljoti njammiigi....😀😀😀

rita123 rita123 02. Oct 2009, 08:33

Noder,lai tiktu vaļā no pēdējiem tomātiem😀