Šefpavāra meistarklase: svaigie vasaras salāti

Šefpavāra meistarklase: svaigie vasaras salāti

03. Jun 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt projekta "Gatavojam ar šefpavāru" otrā nedēļa. Visas nedēļas garumā gatavojām dažādus salātus, kuru obligātā sastāvdaļa bija maize, biezpiens un ābolu etiķis. Ieskatāmies, kas būs sanācis šefpavāram Jevgēņijam Ponomarjovam!

Divām porcijām svaigo vasaras salātu vajadzēs:

Svaigi spināti 50g

Frize salāti 30g

Biezpiens 50g

Kazas siers 40g

Beibi kukurūza 4gb.

Āboli 50g

Rabarbers 40g

Granātābols 20g

Ķiršu tomātiņi 6gb.

Ķieģelītis - maize 20g

Olīveļļa 30g

Medus 10g

Ābolu etiķis 15g

Svaigs timiāns

Sāls

 

{fotoblog:4657}

Iesūti savu recepti līdz 3.jūnija pusnaktij arī Tu!

Uzdevuma izpildes nosacījumi:

- No šefpavāra nosauktajām sastāvdaļām jāpagatavo SALĀTI;

- Drīkst izmantot arī citas sastāvdaļas, kuras nav norādījis šefpavārs, bet ja kaut viena no šefpavāra minētajām sastāvdaļām netiks izmantota, ēdiens netiks ieskaitīts;

- Ēdiena porcias izmēram nav nozīmes, tā var būt liela, bet var būt arī pavisam maza;

- Vērtēta tiks ne tikai recepte, bet arī ēdiena vizuālais noformējums un ēdiena pasniegšanas veids;

- Norādiet arī ēdiena nosaukumu;

- Iesūtiet recepti soli pa solim un norādiet, kā gatavot ēdienu (lai to paveiktu, izveidojiet fotoblogu sadaļā GATAVOJAM KOPĀ AR ŠEFPAVĀRU)

- Obligāti iesūtiet receptes anotāciju caur podziņu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru ; anotācijā vēlams uzrakstīt pāris vārdus par to,vai viegli vai grūti bija gatavot ēdienu, izdomāt recepti, par ko šaubījies, ko interesantu uzzināji, kāds ēdiens šķita ppēc garšas.

 

GALVENĀ BALVA

VAKARIŅAS DIVATĀ "PALETTE"

*Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).