Klāt projekta "Gatavojam ar šefpavāru" otrā nedēļa. Visas nedēļas garumā gatavojām dažādus salātus, kuru obligātā sastāvdaļa bija maize, biezpiens un ābolu etiķis. Ieskatāmies, kas būs sanācis šefpavāram Jevgēņijam Ponomarjovam!
Svaigi spināti 50g
Frize salāti 30g
Biezpiens 50g
Kazas siers 40g
Beibi kukurūza 4gb.
Āboli 50g
Rabarbers 40g
Granātābols 20g
Ķiršu tomātiņi 6gb.
Ķieģelītis - maize 20g
Olīveļļa 30g
Medus 10g
Ābolu etiķis 15g
Svaigs timiāns
Sāls
{fotoblog:4657}
Iesūti savu recepti līdz 3.jūnija pusnaktij arī Tu!
Uzdevuma izpildes nosacījumi:
- No šefpavāra nosauktajām sastāvdaļām jāpagatavo SALĀTI;
- Drīkst izmantot arī citas sastāvdaļas, kuras nav norādījis šefpavārs, bet ja kaut viena no šefpavāra minētajām sastāvdaļām netiks izmantota, ēdiens netiks ieskaitīts;
- Ēdiena porcias izmēram nav nozīmes, tā var būt liela, bet var būt arī pavisam maza;
- Vērtēta tiks ne tikai recepte, bet arī ēdiena vizuālais noformējums un ēdiena pasniegšanas veids;
- Norādiet arī ēdiena nosaukumu;
- Iesūtiet recepti soli pa solim un norādiet, kā gatavot ēdienu (lai to paveiktu, izveidojiet fotoblogu sadaļā GATAVOJAM KOPĀ AR ŠEFPAVĀRU)
- Obligāti iesūtiet receptes anotāciju caur podziņu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru ; anotācijā vēlams uzrakstīt pāris vārdus par to,vai viegli vai grūti bija gatavot ēdienu, izdomāt recepti, par ko šaubījies, ko interesantu uzzināji, kāds ēdiens šķita ppēc garšas.