Rīta vingrošana- enerģija visai dienai!

Rīta vingrošana- enerģija visai dienai!

22. May 2011, 18:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas un domu biedrenes (īpaši sveicieni tām, ar kurām esmu jau kopā sportojusi Vivido Gym)!

 

Nu jau sākusies otrā nedēļa smagu (jā, patiešām smagu un sviedrējošu) treniņu, tomēr es par to īpaši neskumstu un katru nodarbību gaidu ar prieku un gandarījuma sajūtu!

 

Pirmdien nodarbību apmeklēju no paša agra rīta, lai pēc tam devos darba gaitās. Biju diezgan bažīga par to, kā jutīšos, jo esmu pieradusi sportot vairāk vakarpusē, kad diena jau iet uz beigām, jo iepriekš apmeklējot trenažieru zāles un aerobiku, pēc nodarbība jutos kā izspiests citrons. Bet te tā nebija! Patiešām!

 

Lai gan pasūdzējos trenerītei Evai, kura vada grupas nodarbības pirmdienās, trešdienās un piektdienās, ka pēc piektdienas treniņa joprojām muskuļus jūtu, saņēmos un strādāju ar pilnu atdevi! Un vai zināt?! Pēc dušas, savas ūdens pudeles iztukšošanas pēc treniņa un 30 minūšu garā ceļa uz darba jutos vienkārši lieliski un enerģijas pilna! Laikam iepriekšējās reizes esmu pārpūlējusies, ka enerģijas nebija! Bet tagad- uffff, esmu gatava gāzt kalnus, visu dienu strādāt un vakarā vēl rotaļāties ar savu meitiņu!

 

Īpaši nekā jauna nav, ja neskaita šo atklājumu, ka es varu vingrot arī no rītiem!

 

Ar ēšanu iet visādi- sestdien pabiju kāzās un jūs jau droši vien saprotat, ko tas nozīmē :) Ar visām izrietošajām sekām. Ja es mēģināju pēc iespējas vairāk ēst dārzeņus un treknajiem gaļas gabaliem iet ar līkumu, tad no gardiem Pina Colada kokteiļiem un šampanieša nu nekādi nevarēju attiekties!

 

Nekas- šajā nedēļā intensīvie treniņi līdz trešdienai, kad plānoju doties uz laukiem un nedēļas nogalē - nopietns laivu brauciens pa Usmas ezeru! Šajā nedēļā ieturu tādas kā atslodzes dienas, kad dodu priekšroku vairāk dārzeņiem, svaigām ogām un jogurtam! Mērķi, es nāku!

 

Nu, vai esi saņēmusies sākt vingrošanu :)?

 

Dienas ieteikums no trenerītes Evas:

- Veicot vēderpreses vingrinājumus, ievelc vēderu. Tas radīs vakuuma efektu un intensīvāk nodarbināsi vēdera dziļos muskuļus, lai izveidots ātrāk skaista vēderprese!

 

Kristīne Damškalne, Māmiņu Klubs

Svars sāk kristies!

Četri pakāpieni līdz sasniegumiem. Portāla redaktore turpina vingrot!

Vingrot? Jā, jāsāk tieši tagad!

 

1

03. Aug 2010, 11:42

Forši 😀 Man rītdien ir pirmais "īstais" treniņš 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Aug 2010, 09:10

ir gan labi, bet nogurums arī liks par sevi manīt, jo šajā nedēļā katru dienu sanāk iet līdz trešdienai 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Aug 2010, 08:44

hanija, nē, es biju vakar- tur taču rakstīts, ka pirmdienā 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 03. Aug 2010, 08:27

Es arī, hanija, iešu pēcpusdienā- plānoju ap 17.30 būt tur!