Pirktākā "Zvaigzne ABC" grāmata 2010.gadā- Ēd, lūdzies, mīli!

Pirktākā "Zvaigzne ABC" grāmata 2010.gadā- Ēd, lūdzies, mīli!

03. Nov 2011, 14:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zvaigznes grāmatnīcās 2010.gadā pirktākā grāmata ir Elizabetes Gilbertas "Ēd, lūdzies, mīli". Otrajā vietā ir Sūzenas Kolinsas Bada spēļu triloģijas otrā daļa "Spēle ar uguni", trešajā vietā Stīga Lārsona Millennium triloģijas visas trīs daļas.

 

No bērnu grāmatām visaugstāk ierindojas Andrusa Kivirehka "Lote no Izgudrotāju ciema" un Indras Sproģes "Joka pēc alfabēts", kas iznāca tikai pašās gada beigās.



2010.gada martā Zvaigzne ABC uzsāka e-Grāmatu izdošanu un 2010. gada beigās jau laida klajā simto e-Grāmatu - Valda Rūmnieka un Andreja Miglas romānu "Čaks".



Interneta grāmatnīcā www.gramatuklubs.lv 2010.gadā pirktākās e-Grāmatas ir Sūzenas Kolinsas Bada spēļu triloģija, Stīga Lārsona Millennium triloģija, Sintijas Buhanovskas sagatavotais izdevums "Angļu valoda. Izdzīvošanas minimums", kā arī pirmā Zvaigzne ABC izdotā e-Grāmata - Lorensa Frīmena un Jura Rubeņa "Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla".



2011.gadā Zvaigzne ABC plāno izdot bestsellera "Vientulība tīmeklī" autora Januša Leona Višņevska jaunāko romānu "Bikini", latviešu lasītāju augsti novērtētā romāna "Pūķa ķērājs" autora Hāleda Hoseinī jauno romānu "Tūkstoš sauļu mirdzums", atkārtoti izdot lasītāju pieprasīto Kurta Vonnegūta romānu "Čempionu brokastis jeb ardievu, melnā pirmdiena!", norvēģu rakstnieka Jū Nesbē, kas panākumu ziņā tiek salīdzināts ar Stīgu Lārsonu, divus romānus no sērijas par detektīvu Hariju Holu, kā arī daudzus citus pasaulē pazīstamus un iecienītus darbus.

 

Kuras bija Tavas 2010.gada iecienītākās grāmatas?

05. Jan 2011, 14:04

Nu daudz jau es no viņas neizlasīju, mazu gabaliņu. Taču šis gabaliņš mani neuzrunāja, lai grāmatu ņemtu otreiz un turpinātu.

Daudziem atkal ļoti patīk. Katram savs.

05. Jan 2011, 12:12

Iesāku lasīt "Ēd, lūdzies, mīli!", bet bērbis bija tikko piedzimis un pie grāmatas nevarēju mierīgi nosēdēt, jo galva bija visvisādu domu pilna. Tā arī neesmu pabeigusi.
Ja godīgi, pēc sākuma nelikās nekas ekskluzīvs,