Gatavojam pusdienās Annas Kovaļčukas ieteiktos kāpostu tīteņus!
Šī recepte ir ļoti sena, bet mūsu ģimenē ļoti pieprasīta.
Vajadzēs:
{pic:1}
- kāpostu
- sīpolu
- burkānu
- rīsus
- malto gaļu
- nedaudz tomātu pastas
Pagatavošana:
{pic:2}
Nomizojam burkānus un sīpolus,sīpolu sagriežam burkānu sarīvejam.
{pic:3}
Liekam vārīties rīsus.
{pic:4}
Uzvāram ūdeni,liekam iekšā veselu kāpostu uz 1 minūti.
{pic:5}
Noņemam virsējās lapiņas,kuras viegli ņemas nost un tad liekam atkal ūdenī uz minūti,lai vieglāk noņemt pārējās.
{pic:6}
Sacepam burkānus un sīpolus.
{pic:7}
Bļodā sajaucam malto gaļu ar vārītiem rīsiem un pusi no ceptiem dārzeņiem. Otru pusi atstājam mērcei. Pieliekam sāli ,piparus un garšvielas.
{pic:8}
Ņemam vienu kāpostlapiņu un tinam iekšā gatavo masu.
{pic:9}
Satinam.
{pic:10}
Apcepam pannā no abām pusēm.
{pic:11}
Liekam katliņā un pa virsu liekam ceptos dārzeņus, kuriem pielikta nedaudz tomātu mērce.
{pic:12}
Sautējam, kamēr kāposti mīksti.
{pic:13}
Gatavs! Pasniedzam ar krējumu.
Iesūti arī Tu savu fotorecepti uz kristine@maminuklubs.lv!
Arī kādreiz biju tādus taisījusi, taču tagad jau kādu laiciņu esmu veģetāriete.
MMMMMMMMMMMMņam..es arī šīs nedēļas ietvarā centīšos uzmeistarot😀