Kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi

25. May 2010, 18:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojam pusdienās Annas Kovaļčukas ieteiktos kāpostu tīteņus!

Šī recepte ir ļoti sena, bet mūsu ģimenē ļoti pieprasīta.

 

Vajadzēs:

{pic:1}

- kāpostu

- sīpolu

- burkānu

- rīsus

- malto gaļu

- nedaudz tomātu pastas

 

Pagatavošana:

{pic:2}
Nomizojam burkānus un sīpolus,sīpolu sagriežam burkānu sarīvejam.

{pic:3}

Liekam vārīties rīsus.

{pic:4}

Uzvāram ūdeni,liekam iekšā veselu kāpostu uz 1 minūti.

{pic:5}

Noņemam virsējās lapiņas,kuras viegli ņemas nost un tad liekam atkal ūdenī uz minūti,lai vieglāk noņemt pārējās.

{pic:6}

Sacepam burkānus un sīpolus.

{pic:7}

Bļodā sajaucam malto gaļu ar vārītiem rīsiem un pusi no ceptiem dārzeņiem. Otru pusi atstājam mērcei. Pieliekam sāli ,piparus un garšvielas.

{pic:8}

Ņemam vienu kāpostlapiņu un tinam iekšā gatavo masu.

{pic:9}

Satinam.

{pic:10}

Apcepam pannā no abām pusēm.

{pic:11}

Liekam katliņā un pa virsu liekam ceptos dārzeņus, kuriem pielikta nedaudz tomātu mērce.

{pic:12}

 

Sautējam, kamēr kāposti mīksti.

{pic:13}

Gatavs! Pasniedzam ar krējumu.

 

Iesūti arī Tu savu fotorecepti uz kristine@maminuklubs.lv!

12. Oct 2009, 21:53

Arī kādreiz biju tādus taisījusi, taču tagad jau kādu laiciņu esmu veģetāriete.

rita123 rita123 12. Oct 2009, 13:19

MMMMMMMMMMMMņam..es arī šīs nedēļas ietvarā centīšos uzmeistarot😀