Ķermeņa masāža
22.04 12:00-13:00
Brīvo vietu skaits: 1
Māmiņa Ilze Lipska iesaka 3 paņēmienus, kā dažādot marinēto gurķu garšu!
Marinādi gatavo tādu pašu - uz 3 litriem ņemu 6 ēd k cukura, 6 ēd k sāls un 300 ml 9% etiķa, bet garšvielas izvēlos citas, un līdz ar to arī gurķīšiem garša ir savādāka.
{pic:1}
Piedalies arī Tu konservēšanas recepšu konkursā un laimē noderīgas grāmatas no "Zvaigzne ABC"
Vairāk par recepšu grāmatām lasi ŠEIT!
Ir ir spechuks!!!!
Malacis!!!! 😀
Jā Ilzīte mums ir spečuks!!!!
Prieks par vinju!!!!")
ja gurķus var marinēt nu ļooooti dažādi😀un galvenais ,ka nekas neizboja viņu garšu😀
Ir ir spechuks!!!!
Malacis!!!! 😀
man ar ļoti liels prieks par tevi.. 😀
Jā Ilzīte mums ir spečuks!!!!
Prieks par vinju!!!!")
ja gurķus var marinēt nu ļooooti dažādi😀un galvenais ,ka nekas neizboja viņu garšu😀