Kā dažādot marinēto gurķu receptes?

Kā dažādot marinēto gurķu receptes?

03. Apr 2010, 12:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Ilze Lipska iesaka 3 paņēmienus, kā dažādot marinēto gurķu garšu!

 

Marinādi gatavo tādu pašu - uz 3 litriem ņemu 6 ēd k cukura, 6 ēd k sāls un 300 ml 9% etiķa, bet garšvielas izvēlos citas, un līdz ar to arī gurķīšiem garša ir savādāka.

{pic:1}

1. Liekot pārsvarā baziliku. Protams arī ķiplokus, piparus lauru lapu un dilles.
{pic:2}
2. Pievienojot mārrutka lapu un sakni.
{pic:4}
3. Liekot gurķus vīnogu lapās.
{pic:3}
4. Kopā ar gurķiem marinējot jāņogas.

Piedalies arī Tu konservēšanas recepšu konkursā un laimē noderīgas grāmatas no "Zvaigzne ABC"


 

Vairāk par recepšu grāmatām lasi ŠEIT!

 

3
Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!
07. Sep 2009, 22:06

Ir ir spechuks!!!!
Malacis!!!! 😀

07. Sep 2009, 13:37

Jā Ilzīte mums ir spečuks!!!!
Prieks par vinju!!!!")

07. Sep 2009, 13:08

ja gurķus var marinēt nu ļooooti dažādi😀un galvenais ,ka nekas neizboja viņu garšu😀

07. Sep 2009, 22:06

Ir ir spechuks!!!!
Malacis!!!! 😀

07. Sep 2009, 14:31

man ar ļoti liels prieks par tevi.. 😀

07. Sep 2009, 13:37

Jā Ilzīte mums ir spečuks!!!!
Prieks par vinju!!!!")

07. Sep 2009, 13:08

ja gurķus var marinēt nu ļooooti dažādi😀un galvenais ,ka nekas neizboja viņu garšu😀