Horoskops 2010. gadam

Horoskops 2010. gadam

28. Sep 2010, 10:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko no nākamā tīģera gada sagaidīt varēs citos gados dzimušie cilvēki, lasi zemāk.

 

Kaķa (Truša, Zaķa) gads


Kaķus 2010. gadā var satraukt nestabilas attiecības ar partneriem (gan darījumos, gan mīlestībā). Parādi un neizpildītās saistības, kā arī plāni, kurus nav izdevies īstenot aizvadītajā gadā, var sagādāt raizes, īpaši 2010. gada pirmajā pusē.

 

Taču grūtības, ar kurām saskarsies vairākums Kaķu, palīdzēs viņiem precīzi izplānot darbu un savu laiku 2010. gada otrajā pusē. Īstenojot jaunos plānus un projektus, būs jāliek lietā atjautība, jāpaplašina darbības spektrs, jādemonstrē raksturs. Tas viss nesīs lielāku peļņu nekā Kaķi bija cerējuši. Daudzi Kaķa gadā dzimušie dosies uz ārzemēm, kur gūs neaizmirstamus iespaidus un radošas idejas.

 

Pūķa gads

 

2010. gadā Pūķi var pārvērtēt prioritātes un savas spējas. Viņi secinās, ka daudz kas no tā, kas agrāk padevās pavisam viegli, šajā gadā prasīs ievērojamu piepūli, pacietību, neatlaidību, tomēr nedos vēlamos rezultātus. Daudzi Pūķi jutīsies pārsteigti, ka viņu līdz šim perspektīvā darbība nedod ne materiālu, ne morālu gandarījumu.

 

2010. gada otrajā pusē, kad Pūķi būs apraduši ar pārmaiņām un jaunām tendencēm, viņiem uzsmaidīs veiksme. Pūķiem izdosies kompensēt daudzus psiholoģiskus un finansiālus zaudējumus, kā arī ieviest harmoniju mīlestībā un partnerattiecībās.
 

 

Čūskas gads

 

Čūskas gadā dzimušajiem būs jāprot pielāgoties mainīgajai situācijai. Daudzas Čūskas, kuras radušas gūt uzvaras, liekot lietā savu gribasspēku un pārliecību par savu taisnību, 2010. gadā saskarsies ar izmaiņām likumdošanā, var izjukt draudzība un mīlestības attiecības. Viņi nespēs pieņemt partneru jauno uzvedības manieri, tāpēc gada pirmo pusi var aptumšot ģimenes konflikti, mīlestības drāmas un nepatikšanas darbā.

 

Taču, iegrožojot ambīcijas un laikus paejot maliņā, Čūskām 2010. gada otrajā pusē izdosies ienest savā dzīvē harmoniju, uzsmaidīs veiksme, iestāsies stabilitāte. Daudzām Čūskām šis gads ir jauna sešu gadu cikla sākums, kurš sola labas perspektīvas gan mīlas frontē, gan finansiālā jomā.
 

 

Zirga gads

 

Daudziem Zirga gadā dzimušajiem Tīģera gadā izdosies paplašināt dzīves apvāršņus. Tiesa, viņus nedaudz pārsteigs tas, ka ierastajās vietās, kur Zirgi raduši atpūsties vai strādāt, būs redzami jauni cilvēki. Rezultātā vairākumam Zirgu būs rūpīgi jāizvērtē savas attiecības ar kolēģiem, priekšniecību vai padotajiem, kā arī ar bērniem un mīļotajiem.

 

Zirga gadā dzimušajiem šis ir ļoti sarežģīts periods, jo iespējami daudzi nepatīkami brīži, pat šokējošas situācijas. Tikai 2010. gada otrajā pusē Zirgi sāks justies drošāk un pacentīsies mainīt vidi saskaņā ar saviem jaunajiem pasaules uzskatiem.
 

Kazas gads

 

Kazas gadā dzimušajiem 2010. gads būs diezgan pozitīvs, jo izdosies iegūt īpašības, kuru viņiem dažkārt trūkst, – viltību, atjautību, prasmi gūt personīgo labumu, kā arī viņi spēs sasniegt jaunas virsotnes. Tas veicinās radošo un profesionālo izaugsmi, ļaus būt situācijas noteicējiem.

 

2010. gada otrā puse nebūs tik veiksmīga, jo būs jāatsakās no godkārīgām iecerēm, dažiem plāniem un pat papildus ienākumiem, kuru gūšanai jāstrādā vairāk nekā gribētos. Taču profesionalitāte un mērķtiecība Kazām palīdzēs sasniegt labklājību.
 

 

Pērtiķa gads

Pērtiķa gadā dzimušajiem 2010. gada sākums būs visai sarežģīts, daudzi jutīsies apjukuši. Šajā laikā vairākumam Pērtiķu būs nepieciešama aizstāvība, drošs mājoklis, tuvinieku vai vadības atbalsts. Īpaši sarežģītā situācijā var nonākt Pērtiķi, kuri nodarbojas ar biznesu.


Daudz kas var tikt zaudēts vai palaists garām, jo Pērtiķi nespēs piemēroties jaunajiem noteikumiem un attiecībām. Situācija uzlabosies tikai 2010. gada otrajā pusē, un daudzi Pērtiķi atkal vēlēsies aktīvāk likt lietā savas profesionālās spējas, turklāt pieaugs viņu intuīcija. Pērtiķa gadā dzimušās sievietes būs seksuālas un pievilcīgas, un daudziem vīriešiem būs grūti pretoties viņu valdzinājumam. Daudziem Pērtiķiem sāksies jauns veiksmes periods, būs pietiekami daudz palīgu, kuri palīdzēs kompensēt daudzas zaudētās iespējas.

 

Gaiļa gads

 

Gaiļa gadā dzimušie 2010. gadā paplašinās saskarsmes loku, gaidāma profesionālā izaugsme un virzība pa karjeras kāpnēm. Daudziem pavērsies jauni apvāršņi, viņu stratēģiskās plānošanas spējas tiks plaši liktas lietā. Taču 2010. gada pirmajā pusē Gaiļiem būs daudz jāstrādā, jātiekas ar cilvēkiem un jācenšas sevi parādīt no labākās puses.


Otrajā pusgadā viņu stāvoklis stabilizēsies, tāpēc daudzi Gaiļa gadā dzimušie varēs cerēt uz panākumiem itin visās jomās, gozēties slavas saulītē. Savukārt viņu intuīcija, godīga un taisnīga rīcība nodrošinās cienīgu finansiālo un sociālo stāvokli.


Suņa gads

2010. gads daudziem Suņiem nesola stabilitāti, savukārt šīs zīmes pārstāvju mākslinieciskā daba nespēs samierināties ar apkārtējo familiaritāti. 2010. gada pirmo pusi daudzi Suņi vēlēsies pavadīt mierīgā gaisotnē un ne tik aktīvi, kā šajā periodā vajadzētu.


Taču drīz vien viņiem tas apniks, un jau otrā pusgada sākumā daudzi Suņi pamodīsies no "ziemas miega" un sāks interesēties par visu notiekošo. Tas būs labvēlīgs laiks jaunu radošu projektu uzsākšanai, lietišķu kontaktu dibināšanai, kuri nodrošināšanās finansiālu stabilitāti un veiksmi. Viņu lietišķums un intuīcija būs labi palīgi, tāpēc Suņiem izdosies īstenot daudz ko tādu, par ko viņi pat nav sapņojuši.


Cūkas gads

 

Daudziem Cūkas gadā dzimušajiem sāksies jauns divpadsmit gadu cikls, tāpēc viņi centīsies mainīt savu dzīves vidi, atteikties no vecajiem uzskatiem, kavēkļiem un ierobežojumiem, kuri bieži traucēja pagājušajā gadā. Liekot lietā gribasspēku un mērķtiecību, Cūkas atklās jaunas savu talantu un spēju šķautnes. Viņas aizraus piedzīvojumi un nezināmas tāles.


Taču, lai noturētos seglos, daudziem Cūkas gadā dzimušajiem jāparūpējas par stabilām partnerattiecībām, jo tikai tas viņiem palīdzēs tikt galā ar jaunajām izjūtām, kā arī saglabāt iekarotās pozīcijas. Uzticami partneri jo īpaši būs vajadzīgi 2010. gada otrajā pusē, kad Cūkas apreibinās panākumi un iespējas, kas viņām paveras. Cūkas gadā dzimušie var sākt šķērdēt naudu un visu strauji mainīt, nedomājot par rītdienu. Šajā laikā viņām līdzās jābūt tuviem cilvēkiem, gudriem padomdevējiem un pieredzējušiem skolotājiem, lai palīdzētu Cūkām pareizi izmantot sasniegto un parūpēties par nākotni.


Peles (Žurkas) gads


Peles gadā dzimušajiem 2010. gads būs diezgan sarežģīts, jo vajadzēs risināt vecās problēmas, kā rezultātā viņi saskarsies ar daudziem ierobežojumiem un pretrunām, īpaši pirmajā pusgadā.

 

Rūpējoties tikai par sevi un iedziļinoties problēmās, Peles var zaudēt pareizo dzīves pavedienu, tāpēc svarīgi, lai šajā laikā viņām būtu droša aizmugure. Otrajā pusgadā Peles gaida interesanti notikumi, atklāsmes, kas palīdzēs nostiprināt pozīcijas, materiālo stāvokli un piedalīties perspektīvu projektu īstenošanā.

 

Vērša gads

 

2010. gads vairākumam Vērša gadā dzimušo būs svarīgs stabila finansiālā stāvokļa saglabāšanā. Nestabilitāte gada pirmajā pusē var likt dažiem meklēt jaunu darba vietu vai mēģināt pielāgoties situācijai. Taču tas nebūs gluži pareizs risinājums, jo jaunās iespējas, kas radīsies 2010. gadā, var palīdzēt Vēršiem atbrīvoties no negatīvām īpašībām un darboties aktīvāk. Savukārt radošā aktivitāte īpaši noderēs otrajā pusgadā. Par spīti sarežģītajām partnerattiecībām un grūtībām biznesā Vērši atradīs uzticamus draugus un jaunas jomas, kur likt lietā savas labākās īpašības.

 

Tīģera gads

 

2010. gadā Tīģeru dzīvē iespējamas nopietnas pārmaiņas, kas būs saistītas ar darbu. Pirmajā pusgadā daudziem Tīģeriem izdosies atrast atbilstošu pielietojumu savām spējām un saņemt augstu novērtējumu. Viņu neordinārā domāšana un radošais gars var pamudināt uzņemties vadītāja pienākumus.


Apstākļi Tīģerus uz to pamudinās 2010. gada otrajā pusē, un, ja Tīģeri nebaidīsies riskēt, šis gads var nest finansiālu veiksmi un profesionālu izaugsmi. Tīģeriem jābūt gataviem darba maiņai, kā arī savas firmas reorganizācijai.

 

Latgales Laiks

05. Jan 2010, 21:25

jaaa - cerēsim, ka piepildīsies!!!
😀😀😀

05. Jan 2010, 19:15

Tā kā šis būs man gads, tad cerēsim, ka prognozes piepildīsies.

05. Jan 2010, 17:01

ceru ka man piepildisies horoskops...