Februāris – Sausas ādas mēnesis

Februāris – Sausas ādas mēnesis

03. Feb 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tieši šobrīd, kad termometra stabiņš ir krietni mīnusos, vēl biežāk vajadzētu aizdomāties par ādu, lai tā arī ziemas aukstajos mēnešos būtu pasargāta, pabarota un palutināta! Izejot ārā bez atbilstošas krēma „aizsargmaskas“ ir ļoti viegli iegūt sausu, apsaldētu, pat saplaisājušu ādu, bet vēl vienkāršāk ir to pasargāt, uzklājot atbilstošu, laikam piemērotu krēmu.

 

Februārī, kad risks iegūt sausu ādu ir vislielākais, ESSEX ādas kopšanas līdzekļi, sadarbībā ar "Veselības centra 4" Dermatoloģijas un ķirurģijas klīniku, informēs un izglītos, sniegs padomus un arī labas iespējas parūpēties par sevi.

 

Šajā mēnesī ikvienam, kurš sekos līdzi Sausas ādas mēneša aktivitātēm portāloswww.maminuklubs.lv  un www.sieviesuklubs.lv, būs iespēja doties pie dermatologa un saņemt konsultāciju par pazeminātām cenām vai pat bez maksas, iegādāties ESSEX ar atlaidi vai saņemt to bezmaksas, tikties ar VC4 Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikas labākajiem dermatologiem lekcijās klātienē un uzzināt ko vairāk par savas ādas efektīvu un pareizu kopšanu!

 

Ziemā valdošie laika apstākļi ir īsts pārbaudījums kā maza bērna, tā pieauguša cilvēka ādai. Straujās temperatūras maiņas, dodoties ārpus siltajām telpām, aukstajā āra gaisā, salā, vējā un sniegā – ādu padara sausu, apsārtušu, tādēļ ir būtiski rūpēties par to jau laikus, lai vēlāk nav jācīnās ar sekām. Lai pasargātu ādu no aukstuma ietekmes, svarīgi ir izvēlēties taukainākas konsistences līdzekļus, kas satur nelielu mitruma procentu. Tieši ESSEX ādas kopšanas līdzekļu klāstā ir arī īpaši šim nolūkam pieejami produkti - Essex ziede, Essex krēms, Essex plus krēms ar pantenolu. ESSEX nesatur krāsvielas un smaržvielas, šie ādas kopšanas līdzekļi ir piemēroti lietošanai pat bērniem zīdaiņa vecumā, kā arī alerģiskiem cilvēkiem. Vairāk par katru ESSEX vari uzzināt www.essex.lv.

 

Sausas ādas mēneša iespējas:


  • Sieviešu kluba un Māmiņu kluba on-line konkursos 12 veiksminiecēm būs iespēja balvā iegūt bezmaksas vizīti  VC4 Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikā pie dermatologa (pēc izvēles). Pareizās atbildes uz on-line konkursiem būs meklējamas www.essex.lv un www.edk.lv. 

 

  • Ja tev ir ļoti sausa, zvīņojoša āda, pat atopiskais dermatīts, Sieviešu klubā vari pieteikties ESSEX testēšanas projektam - ESSEX komplektus testēšanai saņems 10 dalībnieces. Testēšana notiks dermatoloģes dr. Kapteines uzraudzībā.

 

  • Februārī pierakstoties uz  pirmreizēju konsultāciju pie dermatologa VC4 Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikā nosauc paroli  - Sausas ādas mēnesis - un vizīte būs 18 Ls!!, parasti – 22-27 Ls. Tālrunis reģistratūrā: 67847102, 28381189.

 

  • Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikā visiem pirmreizējiem pacientiem (laikā no 15. – 29. februārim) vizītē pie dermatologa būs dāvana – 60 ml. Essex ziede vai Essex hidrogēls pēc izvēles.

 

  • 10.februārī Māmiņu kluba rīkotajā sanākšanā dermatoloģe Doc. S.Žīgure aicina uz sarunu māmiņas, lai kopīgi izrunātu par bērna ādas kopšanu ziemas laikā, būs arī praktiski padomi mazuļa ādas ikdienas kopšanai. Noteikti runāsim arī aktuālo par problemātisku ādu, t.sk. atopisko dermatītu maziem bērniņiem.

 

  • 15. februārī Sieviešu kluba Stila skolas 1. Nodarbības dalībniecēm īsu ieskatu par ādas kopšanu tieši ziemas sezonā sniegs dr. K. Cīrule.

 

  • Visu februāra mēnesi variet iesūtīt savus jautājumus par ādas kopšanu - atbildes sniegs Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikas speciālisti.

 

  • Un protams, būs arī blogu konkurss par ādas kopšanu. Četrām uzvarētājām balvā ESSEX komplekti, kuros ietilpst Essex ziede (100% tauki), Essex krēms (28% tauki), Essex Plus krēms (satur pantenolu), Essex hidrogēls (mitrinošs losjons).

 

Iepazīsti VC4 Estētiskās dermatoloģijas un ķirurģijas klīniku


Veselības centra 4 Estētiskās dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika ir lielākā un modernākā dermatoloģijas klīnika Latvijā. Klīnikā strādā dermatologi, dermatovenerologi, flebologs (vēnu saslimšanu ārstniecība), ginekologs, plastiskais ķirurgs, kosmetologs, ārstnieciskā pedikīra speciālisti un lāzeru procedūru speciālisti. Visi speciālisti strādā komandā, nodrošinot pacientam vislabāko rezultātu problēmas atrisināšanai. Klientiem tiek piedāvāti alternatīvi varianti problēmu risināšanai atbilstoši viņa līdzekļiem un laikam, ko viņš paredzējis veltīt savu problēmu ārstēšanai.

 

Starptautiskais kvalitātes vadības sistēmas sertifikāts saskaņā ar standartu ISO 9001:2008 VC4 filiāles Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika klientiem apliecina sniegto pakalpojumu augsto līmeni. Klīnika ir arī Rīgas Stradiņu universitātes mācību bāze, kas sniedz gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas topošajiem ārstiem.

 

Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikas adrese: Rīga, Skanstes iela 13/5  . Tālrunis reģistratūrā: 67847102, 28381189. Vairāk par klīniku www.edk.lv

Baudi ziemas priekus, neraizējoties par savu ādu!

P.S.
No 6.februāra Mēness aptiekās visiem ESSEX ādas kopšanas līdzekļiem 30% atlaide!

 

Vairāk par Essex produktiem lasi šeit>>