Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Ja no kāda ēdiena paliek pāri olas baltums, nemet to ārā, bet pagatavo gardus bezē cepumus!
Sastāvdaļas:
4 olu baltumi
150 gr cukura.
Pagatavošana:
{pic:1}
Ieliec olu baltumus sausā un tīrā bļodā (ja bļoda ir kaut mazliet taukaina, tad olbaltumi neputojas).
{pic:2}
Pieliec 50 g cukura un kul, līdz putas ir cietas un stingras.
{pic:3}
Pieliec 50 g cukura un kul, līdz putas ir cietas un stingras.
Pēc tam uzmanīgi piejauc klāt atlikušo cukuru.
{pic:4}
Pēc tam uz pannas uztaisi tādus kā cepumus. Cep krāsns vidusdaļā 125 grādos apmēram 45 minūtes.
{pic:5}
Labu apetīti!
Iesaka māmiņa Edīte Ogorodnikova.
mani laikam bezē cepumi nemīl, taisīju jau otro reizi, sadega.. 😃 melni man negaršo 😃
es aizmirsu pateikt kad es taisuju pieliku klat vanilas cukuru.
es ari nesen uztaisiju bet es cepu gandris pusotru stundu, lai butu kartigi sausi. man tas baltums liekot uz pannas bija sanacis loti stingrs te bildes izskatas ka ir pa skirdu.bet garsugi jau tapat😉
lai olu baltumi labak sakūltos,ir jaieliek šķipsniņa sals😀
šie cepumi sanāk kraukšķīgi vai tā sausāki???