Aizcietējumi? Piesakies rektālo svecīšu Eva/qu testam

Aizcietējumi? Piesakies rektālo svecīšu Eva/qu testam

24. May 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Delikātā problēma vēdera aizcietējums visnegaidītākajā brīdī var piemeklēt katru no mums, sevišķi grūtniecības laikā, tādēļ līdzeklis, kas to palīdzēs novērst, var noderēt vienmēr. Piesakies rektālo svecīšu Eva/qu testam!

Kas jādara, lai pieteiktos testam?

Zināms, ka viens no iemesliem, kādēļ veidojas vēdera aizcietējums, un arī viens no veidiem, kā šo problēmu risināt, ir pārtika.

Iesūti savu blogu, kurā atklāj savu pārtikas produktu klāstu, ko lieto, lai pasargātu sevi no aizcietējumu veidošanās, un kādus - lai ar to cīnītos! Protams, neaizmirsti pastāstīt arī par šo produktu īpašībām, kas palīdz vēdera aizcietējumu gadījumā. 

Pačukstēsim priekšā, ka daži no iedarbīgiem produktiem ir, piemēram, ķimeņu tēja, kafija, citronu sula, arī burkānu sula. 

Un kādus pārtikas produktus lieto tu, lai izvairītos un novērstu šo nepatīkamo problēmu?

Iesūti savu blogu - pieteikumu testam šeit>> vai arī arī sūti uz e-pastu: liva.zaksa@sieviesuklubs.lv (ja vēlies palikt anonīma, lūdzu, norādi to bloga virsrakstā!)

Pēc tam, kad būsi izmēģinājusi rektālās svecītes Eva/qu, gaidīsim tavu blogu ar atsauksmi, kā tev palīdzēja šis produkts.

Produkta testam vari pieteikties līdz 27.maijam (ieskaitot).

Ar ko īpašas rektālās svecītes Eva/qu?

Rektālās svecītes Eva/qu ar savu putojošo, stimulējošo darbību, noārda fekāliju masas sablīvējumu un veicina defekāciju. Atkārtoti lietojot, Eva/qu stimulē defekācijas mehānisma rehabilitāciju.

Svecītes Eva/qu darbojas tikai lokāli un nesatur vēdera izeju mīkstinošas vielas, kas absorbējoties varētu izsaukt kādas nevēlamas blakusparādības, tādēļ svecītes Eva/qu var lietot arī grūtniecības periodā, bērna zīdīšanas laikā, atveseļošanās periodā, gados vecākiem cilvēkiem, personām ar kustību traucējumiem un guļošiem slimniekiem. Svecīšu Eva/qu lietošana ir ieteicama zarnu iztukšošanai pirms ķirurģiskām, gastroenteroloģiskām, uroloģiskām operācijām un proktorektoskopijas.

Lietošana – pieaugušajiem un bērniem no 12 gadiem.

Svecīti samitriniet ar ūdeni un ievadiet taisnās zarnas atverē, uzspiežot līdz pilnīgai ievadīšanai.Svecīte sāk nekavējoties kust, radot vēlmi pēc defekācijas. Svarīgi ir ļaut darbībai noritēt pilnībā! Kaut arī defekācijas sajūtas rodas jau tūlīt, ieteicams kustēties un izturēt līdz 10-15 minūtēm pēc svecītes ievadīšanas.

Sastāvs

Nātrija hidrokarbonāts, kālija bitartrāts, ūdenī šķīstošs polietilēnglikols.

Katra svecīte satur dabiskas, nekaitīgas substances (nātrija hidrokarbonāts un kālija bitartrāts), ko lieto arī dažādos pārtikas produktos. Polietilēnglikols, kas tiek izmantots kā papildviela un nesējviela, ir pilnībā inerta, nekaitīga un ādu nekairinoša viela, kas neuzsūcas organismā.

Gaidām arī tavu blogu - pieteikumu - testam!