13. decembra Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - šefpavārs Normunds Baranovskis

11. Dec 2020, 22:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien jau trešā advente. Jo tuvāk nāk Ziemassvētki, jo pacilātāks ir noskaņojums.

Tiekamies skaistās Ziemassvētku noskaņās arī šo svētdien Māmiņu Kluba jaunākajā TV raidījumā, lai gūtu vērtīgas atziņas, iedvesmotos un uzzinātu ko jaunu!

Normunds Baranovskis Māmiņu Kluba raidījumā ierasti dalās ar gardām receptēm, taču šajā svētdienas intervijā viņš kopā ar savu sievu Elīnu dalīsies savā ģimenes stāstā.

Kā smaržo Ziemassvētku laiks? Protams, ka pēc piparkūkām! Un ja vēl piparkūku aromātam pievieno šokolādi, vai var būt vēl lielāka laime? Šajā svētdienā iemācīsimies pagatavot šokolādes piparkūku cepumus. Tev noteikti izdosies!

Kopā ar superbēbīti Odetu dosimies pie speciālista, lai pārbaudītu, kā attīstās mazās dāmas sīkā motorika. Ārste arī skaidros, kā tā attīstās dažādos bērna vecuma posmos.

Kad mazulis iepazinis dažādus dārzeņus, laiks uzturā iekļaut arī gaļu. Svētdienas raidījumā ārste konsultēs par sekmīgāku gaļas ieviešanu bērna uzturā, iesakot piemērotākos pagatavošanas veidus.

Kalcijas ir gluži kā celtniecības viela, lai mūsu kauli būtu stipri un veseli. Raidījumā skaidrosim, kādus labos darbiņus vēl mūsu organismā pilda kalcijs, kā arī uzzināsim, ar kuriem pārtikas produktiem kalciju vissekmīgāk uzņemt.

Pienākot gada tumšajam laikam, ir svarīgi stiprināt imunitāti. Te talkā nāk D vitamīns. Ir skaidrs, ka ar mūsu plauma grādos to nav iespējams uzņemt vajadzīgajā daudzumā ar saules stariem un pārtiku, tāpēc raidījumā testējām vienīgo D3 vitamīnu ar zinātniski pierādītu augstāko efektivitāti.

Tiekamies 13.decembrī plkst. 9.20