#AktīvaVeselaMamma izaicinājuma 2.kārta ir klāt!

09. Nov 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedzīvosim aktīvāko un foršāko rudeni līdz šim! ??? #Aktīvaveselamamma izaicinājuma 2. kārta ir klāt.

Kļūstot par mammu, tieši kustība svaigā gaisā ir tas, kas ceļ manu labsajūtu, līdz ar to, joprojām regulāras, garas pastaigas lieku kā Nr. 1 prioritiāti savā ikdienas dienas kārtībā.

Lai gan pati šobrīd esmu mammas lomā un izaicinājumā piedalīšos arī kopā ar meitiņu, izaicinājumā piedalīties var jebkurš. Ja neesi mamma, lieto #aktīvavesela!

Lai motivācija nepazustu, mums ir motivējošas balvas un tiksimies kopīgā pasākumā! Gaidāmas aktuālas sarunas par sievietes aktīvo dzīvesveidu un veselību. Informācija sekos!

Mērķis ir soļu kustību padarīt par ikdienas ieradumu un bez satraukumiem, tāpēc Tev ir jāsasniedz nedēļas mērķis - 50 000 soļu. Sekojot līdzi savām sajūtām, izdalīt to uz nedēļas dienām.

Lai piedalītos izaicinājumā par balvām:

✅ Atzīmējies komentārā, ka Tu piedalies
✅ Esi Kristīne Beitika un @maminuklubs sekotāju lokā
✅ Veic soļu uzskaiti savā telefonā vai viedpulkstenī. (To Tev vajadzēs uzrādīt uzvaras gadījumā)
✅ Dari to ar prieku! Ieplāno pastaigas jau laicīgi un iesaisti savu ģimeni.

✅ 1 x mēnesī publicē savā Instagram storijā vai postā, kā Tev sokas, atzīmē mani un @Maminuklubs, lieto tēmturi #aktīvaveselamamma

Ja vēlies papildu sarunas par šo:

✅ Pievienojies arī kopīgajam telegram kanālam

https://t.me/aktivaveselamamma

Lai motivācija saglabātos, kāds no izaicinājuma dalībniekiem jau 1. novembrī laimēs:

@pranamat_latvija masāžas paklājiņu

? Mēneša balvu  - dāvanu grozu no “NATEO D vitamīns” – Tavai un ģimenes imunitātei katru dienu! D vitamīns ir jāuzņem katru dienu – jebkurā vecumā!

Dāvanu grozā ietilpst:

Jaunums! NATEO D + Magnijs B6 kapsulas – plus Tavai imunitātei un enerģijas līdzsvaram! Vienā kapsulā trīs ieguvumi – D vitamīns imunitātei, augstas biopieejamības magnija helāts muskuļu darbībai, B6 vitamīns nervu sistēmai.

NATEO D 4000 kapsulas - ērts veids, kā uzņemt visu dienā nepieciešamo D vitamīna daudzumu pieaugušajiem un bērniem no 11 gadu vecuma. Produkts nesatur krāsvielas, konservantus un saldinātājus.

Garšīgie NATEO D GUMMY želejvitamīni – ar dabīgu augļu un ogu garšu, bez mākslīgām krāsvielām un bez želatīna. Tik garšīgi, ka bērni paši prasa! 

NATEO D Forte pilieni  - D vitamīns, kas der visai ģimenei! Ērti dozējamā veidā, turklāt pietiks vairākiem mēnešiem! 

NATEO D pilieni - radīti domājot par pašiem mazākajiem. Īpaši piemērots zīdaiņiem un bērniem līdz 1 gada vecumam, ērti dozējamu pilienu veidā. Sastāvā ir dabiskas izcelsmes produkti – D vitamīns un īpaši attīrīta saulespuķu eļļa.

Un būs arī citas vērtīgas balvas!

Vai Tu piedalies?

Eva Pētersone-Birzleja Eva Pētersone-Birzleja 26. Oct 2022, 15:31

Piedalos! 😀

Lāsma Laškova Lāsma Laškova 19. Oct 2022, 22:35

Piedalos