Zivju eļļas konfektītes

Zivju eļļas konfektītes

11. May 2013, 11:15 Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B.

Ir pagājušas 2 nedēļas, kopš Adrians ik dienu ar prieku baudīja Mollers Junior želejas zivtiņas.

Par zivju eļļas labajām īpašībām zināju jau sen, tādēļ kopš divu gadu vecuma Adrians papildus lietoja to dažādos veidos. Iepriekš viņš dzēra Wellness Kids Omega3 zivju eļļu, kas ir pieejama šķidrā veidā ar citrona garšu. Teikšu jums godīgi, es biju pārsteigta, ar kādu patiku mūsu dēliņš ik dienu taisīja vaļā muti un labprāt dzēra šo eļļu, jo neskatoties uz citrona garšu, zivju eļļas aromāts ir diezgan spēcīgs. Šajā produktā mani uzrunāja sastāvs, kas likās diezgan dabīgs un tīrs.

Lietojot Mollers želejas zivtiņas, bērns bija sajūsmā, ka tās izskatās un garšo kā konfektītes. Viņš pats iemācījās tās sadalīt  pa kvadrātiņiem un noplēst follija plēvīti. Adrians želejas zivtiņas lieto 2 reizes dienā un tas jau ir iegājies kā ieradums, par kuru viņš neaizmirst nevienu dienu.

Kopumā man šis produkts patika - skaists iepakojums, ērta lietošana, pārdomāta, interesanta zivtiņu forma, laba garša un smarža. Taču mani nedaudz mulsināja sastāvs. Likās, ka šis dabīgais produkts ir par daudz piesātināts ar papildus vielām.