Tiche ūdens- garda un vērtīga izvēle!

Tiche ūdens- garda un vērtīga izvēle!

02. Oct 2020, 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Vai Jūsu ģimene ikdienā lieto pietiekami daudz ūdens?!

 

Es uz šo jautājumu gribētu atbildēt- Jā! Mūsu ģimene jā!

 Ļoti priecājos, ka mans trīsgadnieks vēl aizvien par galveno slāpju remdētāju izvēlas ūdeni, nevis saldinātas suliņas! 

Protams, no suliņām neizbēgt, un tās neliedzam, taču, viņš zin, ka tās mēs lietojam retas reizes, un kad gribas padzerties, tam ir domāts un mājas vienmēr brīvi pieejams ūdens! 

 

Mēs vienmēr izvēlamies ūdeni iegādāties veikalā un skatos, lai tas ir vērtīgs un nācis no avota dzīlēm. 

Nezinu, vai šo tā drīkstu apgalvot, bet teikšu kā uzskatu es pati personīgi- tākā dzīvojam Rīgā, daudzdzīvokļu mājā, es tomēr krāna ūdenim neuzticos, un  neizvēlos to lietot ne savā ne arī bērna ikdienā, tāpēc, mēs dzeramo ūdeni, 100% vienmēr , iegādājamies lielveikalos! 

 

Tiche ūdens ir dabisks, no 689m dziļa avota. Unikāls pēc garšas un sastāva, satur vērtīgas minerālvielas un ir PREMIUM KVALITĀTES NEMAINĪGI DABAS RADĪTS UN DROŠS DZERAMAIS ŪDENS! 

 

Tākā mūsu trīsgadnieks apmeklē arī BMX skoliņu, arī uz to vērtīgais ūdens vienmēr dodas līdzi un ir neatņemama treniņa sastāvdaļa - jo šķidrumu uzņemt nākas treniņa laikā varen daudz, lai es varētu droši apstiprināt, ka dienas devu mēs noteikti izdzeram! 

Tiche ūdens ir ne tikai vērtīgs, bet arī ļoti daudzveidīgs! Mēs gan vairāk ikdienā izvēlamies dzert negāzētu ūdeni, taču, mūsu tētis retu reizi izdzer arī kādu viegli gāzētu un gāzētu udens pudeli. Jā, arī šādus piedāvā gardais tiche! 

Pudeļu iepakojums ir ļoti gaumīgs, arī bērnu udens pudeles ir mazo actiņu piesaistošs ar dažādiem bērnu animāciju tēliem! Ir pieejams ūdens arī stikla pudeles, tas tādiem, kas vairāk cenšas ikdienā izvairīties no plastmasas iepakojumiem! 

Man ļoti ērti šķiet, ka negāzētais ūdens pieejams 2l pudelēs, varu dodoties ārpus mājas sev ūdeni ērti pārliet savā ikdienas pudelē, papildināt ar laimu, ogām, piparmētru un citronu, kas gardo avota ūdeni padarīs vēl gardāku! 

Tāds nu ir mūsu ģimenes ūdens lietošanas paraugs! Kāds ir jūsējais? :)