Tev bija augļa tūpļa guļas dzemdības? Piedalies pētījumā!

Tev bija augļa tūpļa guļas dzemdības? Piedalies pētījumā!

03. Mar 2015, 13:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cienījamās māmiņas! Aicinu piedalīties intervijā un izteikt savu viedokli, daloties pieredzē par augļa tūpļa guļas dzemdībām! 

Mani sauc Kristina Bezručko. Esmu LU Sociālo zinātņu fakultātes studente un šobrīd veicu pētījumu, saistībā ar maģistra darba izstrādi. Pagājušajā gadā es dzemdēju bērnu augļa tūpļa guļā (iegurņa priekšguļā). Tas radīja ideju veikt pētījumu kā sievietes var izvēlēties kā notiek dzemdību process, kad ir konstatēta augļa tūpļa guļa. Līdz ar to, mans mērķis ir noskaidrot kā notiek lēmuma pieņemšana par dzemdību veidu augļa tūpļa guļas gadījumā.

Būšu pateicīga, ja uz manu aicinājumu atsauksies māmiņas, kuras arī piedzīvoja augļa tūpļa guļas dzemdības, vai nu tās bija dabiskas vai nu ar ķeizargrieziena operācijas palīdzību. Nav nozīmes vecumam un kad notika dzemdības – šogad vai pirms vairākiem gadiem. Intervijas notiks ar katru individuāli, Jūsu izvēlētā vietā. Ar sievietēm, kuras dzīvo ārpus Rīgas iespējama SKYPE intervija. Visi vārdi tiks aizvietoti ar citiem un pētījumā tiks iekļauti tikai citāti no intervijām.

Telefona numurs 20457385, e-pasts kristina.bezrucko@gmail.com

madeit(KatrinaK) madeit(KatrinaK) 28. Feb 2015, 11:56

Man piedzima ar keizarinu bernins kas bija tupla gula ar sarezgijumu, jo mazais atradas uz celisiem!