KONKURSS: Par ko sapņo kļūt tavs mazais?

KONKURSS: Par ko sapņo kļūt tavs mazais?

19. Dec 2022, 15:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums katram ir bērnībā bijis savs sapnis, par ko vēlētos kļūt, kad izaugsim lieli! Par skolotāju, policistu, ārstu, pārdevēju... Laiki mainās, taču katrs bērns aizvien izsapņo profesiju, kurā vēlētos strādāt, kad izaugs liels.

Māmiņu Klubs sadarbībā ar LEGO® DUPLO® aicina piedalīties konkursā un laimēt lielisku balvu, lai rotaļas bērnam būtu vēl interesantākas un daudzveidīgākas!

Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu un komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti:

  • par ko sapņo kļūt tavs bērns, kad izaugs liels?

PIEVIENO SAVU ATBILDI ŠEIT

Starp visām pievienotajām atbildēm 29. decembrī izvēlēsimies vienu, kuras autoram dāvināsim

LEGO® DUPLO® Ugunsdzēsēju depo un helikopters (10970)

LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Ugunsdzēsēju depo un helikopters" (10970) ir liela mēroga rotaļu komplekts, kurā ir daudz interesantu detaļu un aizraujošu funkciju, kas iedvesmos bērnus no 2 gadu vecuma.

Vēl viena rosīga diena ugunsdzēsēju depo.
Ugunsdzēsēju komanda nobrauc pa slidkalniņu, iekāpj iestumjamajā ugunsdzēsēju auto un, bākugunīm mirgojot un sirēnām skanot, izbrauc pa lielajiem vārtiem. No jumta paceļas helikopters, lai pievienotos misijai. Kad darbs paveikts, ir laiks ugunsdzēsības treniņiem, kā arī picai un miegam, lai atpūstos pirms nākamās rosīgās dienas. Šis komplekts ir veidots pirmsskolas vecuma bērniem, un tas piedāvā neskaitāmas attīstošu rotaļu iespējas, kas palīdzēs pilnveidot sīkās motorikas, emocionālās un citas iemaņas. Šis ir arī lielisks veids, kā bērni atbilstošā veidā var uzzināt vairāk par ugunsdzēsēju darbu.

Rotaļīga mācīšanās.
Vecāki var veicināt bērna attīstību, jo LEGO DUPLO rotaļlietas mazuļiem piedāvā radošu jautrību, pašizpausmes iespējas un aizrautīgu pasaules iepazīšanu.

  • Rosīgs ugunsdzēsēju depo. LEGO® DUPLO® Glābēju komplektā "Ugunsdzēsēju depo un helikopters" (10970) ir iekļauti jauki tēli, aizraujoši notikumi un daudz iespēju attīstošām lomu spēlēm.
  • Aizraujošas funkcijas. Iekļautas ugunsdzēsēju (vīrieša un sievietes) figūras, iestumjams ugunsdzēsēju auto ar kāpnēm, šļūteni, bākugunīm un sirēnu, kā arī helikopters un lielisks ugunsdzēsēju depo, kas rosinās aizvien jaunas rotaļas.
  • Reālistiskas detaļas. Daudzpusīgajā komplektā ir iekļauts slidkalniņš, pa kuru ātri nokļūt uz zemes, kustīgi vārti, caur kuriem var izbraukt auto, uguns liesmu elements un piederumi tā nodzēšanai, gulta, krēsls, galds, karte, pica un citi elementi.
  • Reālistisku notikumu atveidošanai rotaļās. Bērniem būs tik daudz, ko atklāt un iztēloties, dodoties aizraujošā misijā ar ugunsdzēsēju auto vai dzīvojot un strādājot mājīgajā ugunsdzēsēju depo.
  • Mazuļiem piemērotas aktivitātes. Šis daudzpusīgais, praktiskais rotaļu komplekts sniegs priekpilnas mācīšanās iespējas bērniem no 2 gadu vecuma un palīdzēs vecākiem veicināt pirmsskolas vecuma bērnu attīstību.
  • Radīts iztēles lidojumam. Šī mazuļiem piemērotā komplekta aptuvenie izmēri: augstums 37 cm, platums 48 cm, dziļums 43 cm. To var viegli savienot ar citām LEGO® DUPLO® rotaļlietām.
  • Iekļauti stāstus rosinoši elementi. Aizraujošs attēlu stāsts, kurā izmantoti rotaļu komplekta elementi, ir lielisks veids, kā iepazīstināt bērnus ar radošu būvēšanu un iztēles bagātām rotaļām.
  • Rotaļīga mācīšanās. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, apburošām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un detaļām, kas palīdzēs mazajam būvētājam apgūt dzīvē noderīgas lietas.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert, savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pilnīga drošība. LEGO® DUPLO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.