Drynites un vasara

Drynites un vasara

09. Jun 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk, klāt ir arī vasara, bet dēlam joprojām jācīnās ar bērnu nakts enurēzi.. Nekas patīkams tas nav, to noteikti zina visas ģimenes, kas ar to saskārušās. Reizēm jau visiem ģimenē zūd pacietība un nolaižas rokas, jo tiešām gribas jautāt - kad reiz tas beigsies?

Lai nu kā, prieks, ka esam beidzot atraduši SAVAS autiņbiksītes, un par tām cienīgas saukties Huggies DryNites, jo ar tām tiešām vismaz gulta tiek pasargāta. Viņas ir plānas, mīkstas - nečaukst, un ļoti labi uzsūc mitrumu. Tāpat patīk arī interesantais, puikām piemērotais dizains ar sportiskaiem attēliem.

Mūsu dēls lieto tās, kas piemērotas no 8 gadu vecuma, lai gan viņam ir 7 gadi. Bet nu tas ir tikai saprotams, jo - kādas nu kuram attiecīgajā vecumā ķermeņa proporcijas.

Dēlam pašam, tā kā viņš nav ģimenē vienīgais bērns, īpašu problēmu autiņbiksīšu lietošana nesagādā, bet reizēm tomēr no jaunākajiem brāļiem nākas dzirdēt pa kādai piezīmei, jo jaunākajiem abiem ir 4 gadi, un neviens no viņiem jau sen autiņbiksītes nelieto.

Tas ir smagi un grūti, bet tai pat laikā - kopā ar DryNites lielais bērns nav apdalīts un nebūs jākaunās arī vasarā, kad dosimies ceļojumā un ciemosimies pie citiem, jo zinām - pa nakti mums izlīdzēs uzticamais draugs.

Māmiņa Zane