Ar Drynites ciemošanās drošāka

Ar Drynites ciemošanās drošāka

18. Jun 2014, 10:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dēlam rudenī jau būs 8 gadi, bet, diemžēl, joprojām, lai arī mājās vide ir pozitīva, nelīdz ne kalendāru metodes, ne pat došanās pie psihologa un visāda citāda veida motivēšana. Viņš vienkārši tiešām nejūt pa nakti vajadzību doties uz tualeti. Ja mazākajiem mūsu ģimenes bērniem šī vajadzība pa nakti pat tā kā atslēdzas, vai arī viņi var pamosties, ja ir dzerta tēja vai ūdens vakarā, tad lielajam vajadzība ir katru nakti, un katru rītu autiņbikses ir sausas..

Pirkām sākumā aptiekā pieaugušo biksītes, bet tās viņam bija par lielu. Pateicoties Māmiņu Klubam, uzzinājām par Huggies Drynites pirms kāda laika. Un nu tās lietotas tiek tiešām katru nakti. Tā kā dēls ir jau paaudzies, nekāds retums vairs nav arī nakšņošana pie citiem. Arī, ja, piemēram, dodamies ciemos pie radiem, nav nekas patīkams - pamosties svešā vietā slapjā gultā.. Un diezvai arī paši radi, kas uzņem ciemiņus, būtu priecīgi par to, ka kāds piečurājis viņu gultu.. Tā nu DryNites ir lielisks palīgs arī dodoties ciemos.

Pastāstiet, kur un kādos gadījumos jūsu bērni draudzējas ar DryNites, un vidēji cik reižu nedēļā izdodas palikt sausiem bērniem, kas sirgst ar bērnu nakts enurēzi?

Māmiņa Luīze