Man kļuva vieglāk elpot!

Man kļuva vieglāk elpot!

13. Jan 2011, 21:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apmēram 2 nedēļas  izmēģinājām un lietojam jauno putekļu ērcīšu attīrītāju „Paradust” , lai novērstu ērcīšu vairošanos mūsu dzīvoklī.

4



Uz bērna spilvena un gultiņā nepūtu, jo tomēr ar aizdomām skatos uz visādiem līdzekļiem bērna tiešā tuvumā, kas kaut ko iznīcina. Tāpēc līdzekli pūtu mūsu gultas matracim uz segas un viesistabā uz paklāja. Pirmajā nedēļā īsti izmaiņas nemanīju, jo visu ziemu cīnijos ar aizliktu degunu naktī, bet otrajā nedēļā palika vieglāk elpot, īsti nezinu šoreiz vai tas bija pavasara gaiss, vai tomēr šis līdzeklis dara brīnumus. Kopumā turpināsim viņu lietot, it īpaši pārvācoties uz jauno dzīvokli, kur nav zināms cik daudz "mazo mošķīšu" ir jau priekšā. Pozītīvi , ka iepakojums ir liels un pietiks tiešām ilgam laikam.

Mārīte

 

Tikai līdz 30.aprīlim Paradust līdzeklis Māmiņu Klubā par īpaši izdevīgu cenu- 5,99 (vidējā cena veikalos- 13,-Ls)!

 

1

Paradust palīdzēs cīņā ar putekļu ērcītēm!

 

Cīnās ar cēloņiem, nevis simptomiem. Paradust gultām ir unikāla formula, kuras pamatā ir probiotiskās baktērijas.

 Paradust gultām aerosols ir vienkārši un ērti lietojams, reizi 3 dienās 2 sekundes izsmidzinot virs gultas. To lietojot, nav nepieciešams noņemt gultasveļu, jo aerosola daļiņas ir tik mazas, ka tās izkļūst cauri jebkādam audumam. Tas ražots no dabīgām sastāvdaļām un neizraisa blakusparādības, piemērots lietošanai arī bērnu tuvumā. Ar vienu flakonu pietiek vienas gultas apstrādei 4 mēnešiem. Aerosols neatstāj traipus, un to iespējams lietot arī citiem tekstila izstrādājumiem, kuros mīt putekļu ērcītes un ar kuriem ir saskare alerģiskam cilvēkam.

Atsauksmes par Paradust. Sandra Voitkāne.

1