Bērnu apģērbu interneta veikals Royalkids.lv – tikpat kā ārzemēs

Bērnu apģērbu interneta veikals Royalkids.lv – tikpat kā ārzemēs

16. Dec 2010, 14:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Siguldieši Mairita un Esben Kalhoj pagājušā gada pavasarim sākoties atvēra bērnu apģērbu interneta veikalu Royalkids.lv, piedāvājot dažādas tehnoloģiskās iespējas, ko mūsdienās var sniegt internets.

 

Stāsta Mairita un Esbens: „Tad kad mūsu pašu mazā princese Elma nāca pasaulē 2008, mēs vēlējāmies iegādāties drēbītes interneta veikalā, jo pēkšņi mums vairs nebija laiks doties uz lielveikaliem. Mums bija svarīgi veltīt maksimāli daudz laika savai meitiņai, tāpēc doma par iepirkšanos internetā bija lieliska. Tā kā Elmas tētis ir dānis un Dānijā 60% iedzīvotāju vismaz vienreiz gadā kaut ko iegādājas internetā, tad nolēmām vipirms pamēģināt iepirkties Dānijas interneta veikalos, lai pēc tam varētu salīdzināt gūto pieredzi ar interneta veikaliem Latvijā.  Tā kā pēc tam neizdevās atrast tāda veida veikalus Latvijā, tad mums radās ideja, ka vēlamies sniegt arī Latvijā dzīvojošiem vecākiem tādu pašu servisu, ko saņēmām paši iepērkoties Dānijā.”

{smallpic:2}

Lai atrastu savam mazajam princim vai princesei kvalitatīvus un labus apģērbus, vecāki tērē daudz laika staigājot pa lielveikaliem un meklējot piemērotāko. Mūsdienu tehnoloģijām attīstoties, par lielisku veidu kā iepirkties ir kļuvuši interneta veikali. Tas ir droši, viegli, ērti un ātri. Lai sniegtu šīs visas priekšrocības, kas atvieglo mūsu ikdienu, radās Royalkids.lv.

{smallpic:3}

Royalkids.lv ir bērnu apģērbu interneta veikals, kur vecāki atradīs plašu izvēli mūsdienīgām, kvalitatīvām, stilīgām drēbēm savam princim vai princesei.

 

Ieskaties pie Royalkids.lv un atrodi savam princim vai princesei, ko noderīgu!

 

{smallpic:1}