Zelta Rudenim gatavi!

Zelta Rudenim gatavi!

14. Sep 2015, 15:41 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Rudens jau pārkapis vasaras slieksni...nāca neaicināts, bet ko darīt, sakam attā vasarai...un laipni lūgts krāsainais rudentiņš!

Pagāšajā gadā tik ļoti dēliņa apģērbs nerūpeja kā šogad...jo mazais gulēja ratiņos, kur ir papildus siltumiņš...un iztikām vien ar garo silto kopējo rāpuli, vilnas zeķītēm, siltu kombonzoniņu, kuram arī rociņas varēja aizlocīt, bija silts, ērts un mīksts. Un jau priekš vēsāka rudens un ziemas iegādajāmies Womar aitas guļammaisu, kur mazais gulēja kā siltā kūkiņā.

20150914151110-53504.jpg

Zelta rudens Siguldā!

20150914151421-27579.jpg

Un tā kā maizais arī protams auga...jau gandrīz uz ziemas beigās iegādājāmies lielāku kombinzonu no NEXT firmas.

Bet nu jau šogad nopietni esam padomajuši, lai Gustavam rudens ir baudāms visā tā krāšņumā...ieskaitot lietu un peļķes.

20150914152003-56797.jpg

Gustava RUDENS epikējums:

  • Huppa lietus bikses;
  • Vējjaka (ar mašīnām);
  • Lindex Rudens/Pavasara kurtka;
  • H&M pavasara/rudens cepure;
  • Huppa cimdiņi - pirkstainīši;
  • Mothercare gumijnieki;
  • Next firmas botas.

Speciāli šim rudenim tika iegādatas Huppa lietusbikses, pirkstaiņi un gumijnieki. Huppa cimdiņus pirkām Huppa veikalā pa 3,50eur. Manuprāt, ļoti laba un nav dārga cena. Huppa lietusbikses ir jaunas, pārpirktas no iepriekšējiem pircējiem, jo bija palikušas par mazu. Mothercare gumijnieki pirkti mazlietoti. Esmu atradusi ļoti jauku vietu, kur Gustavam nopirkt dažādas drēbes un apavus par saprātīgām naudiņām, gan lietotas, mazlietotas vai jaunas - Facebook lapā: Andelemandele_Kids. Kur mammas, skaistas lietas - saucamās "Pērles" pārdod par saprātīgām naudiņām. Un tā, kā ir drēbes, kas nenonēsājas, vai lietojas vien vienu sezonu, kapēc gan nepirkt lietotas, izmazgā un nēsā tālāk. 

Runājot par zīmoliem, tagad kad Gustavs jau ir aktīvs bērns un nav ratos gulētājs, ir svarīgi, kādu apģērbu vilkt. Meklējot lietusbikses, zināju, ka tai jābūt labai un kvalitatīvai firmai firmai, lai pildītu funkcijas. Nešauboties zināju, ka tai jābūt - Huppai, Lennei, Reimai, utt. Protams, atbilstoši zīmolam ir arī cena...tāpēc sākumā meklēju mazlietotu, bet paveicās nopirkt jaunu par pavisam pieņemamu cenu, esmu laimīga, ka pirmā pamanīju sludinājumu, jo šādas lietas ātri izķer! :D

20150914153217-44289.jpg

Ar gumijniekiem arī dikti paveicās, kad jau gandrzi nopirku jaunus...uzradās mazlietoti, labas firmas un par pavisam zemu cenu, kāpēc ne!!! 

Super pirkums bija NEXT botas...kuras uztrāpīju uz atlaidēm janvārī, no 30eur --> 8eur. Labas, kvalitatīvas, sākuma kalpoja sēžot ratos, lai nesalts vēl agrā pavasarī kājiņas..un tagad čāpojot. Vieglas, ērtas, smukas. 

Tā, kā Gustavs nesteidzas ar augšānu, vēl šo rudeni labi iztiekam ar pavasara kurtkiņu, ja tobrīd bija paliela, tagad tieši laikā, līdz ar to kurtkas iepirkšana bija lieka. Lindex kurtkiņa ļoti silta un nav jatuntulejas...otra ar mašīnām vairak vējjaka, un domāta siltakām, saulainākām dieniņām, apakšā velkot jaku. :)

20150914153945-70097.jpg

Arī ziemai nesen iegādājos lietotu Lennes ziemas komplektu, dalīto, lai kurtku var sākt nēsāt jau pavisam vēsā rudenī..un tad jau visu ziemu līdz pat lieliem mīnusiem, pievelkot ziemas bikses. Un padalīšos, ka tajā pašā foršajā Andelē iepirku Ecco ziemas zābakus ar par super naudiņām, kuri iepriekšējam nēsātājam bij vilkti vien ratos. Super...mēs ar drošu sirdi varēsim tos ienēsāt! Atlicis vien iegādāt ķivercepuri un ziemas cimdus...tos pirksim jaunus un no Huppas firmas...viss jau noskatīts, tik atliek iegādāt!!!

Jauku visiem ZELTA RUDENI. Baudam krāsainās lapas un lietus pielietās peļķes! 

Jolanta & Gustavs