Ķermeņa masāža
23.03 09:30-10:30
Izpārdots
Vienu šokolādes olu Lieldienās? Droši, bez jebkādiem pārmetumiem. Vācu zinātnieki ir pētījuši 20 000 cilvēkus vairāk kā 10 gadus, un nonākuši pie secinājuma, ka tiem, kas ēda vairāk šokolādes, retāk bija paaugstināts asisnspiediens un par 40% samazinājās risks saslimt ar sirdslēkmēm.
Visveselīgākā ir tumšā šokolāde - jo tumšāka, jo labāka, tomēr šoreiz zinātnieki neveica pētījumu, kādu šokolādi pētījuma dalībnieki ēda - tā bija vienkārši šokolāde.
Visu protams, ar mēru. Šokolāde par labu nāk tikai tad, ja mēs ar to ik pa laikam panašķējamies, nevis to ieviešam savā ikdienas ēdienkartē.
Māmiņu Klubs