Māmiņu Klubā Auklīšu kursi no 14.februāra: kas tajos notiks? VIDEO

07. Feb 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vieturs Kārlis pirms aptuveni mēneša nosvinēja savu pirmo lielo jubileju un, kā mēs zinām, šis ir laiks, kad mēs – mammas domājam par atgriešanos darba pasaulē. Kāda to dara ātrāk, kāda vēlāk, taču jautājums par to, kurš pieskatīs mūsu bērnu, paliek atklāts. Māmiņu kluba televīzijas raidījuma režisore Kristīne Jansone savu dēlu ir uzticējusi auklītei Elīzai. Šajā reizē pieredzē dalās viņa!

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, ar kādām sajūtām visbiežāk māmiņas atgriežas darbā pēc gada - pusotra prombūtnes
  • iepazīsti arī auklīti Elīzu, kas pastāstīs, kā viņa vispār kļuva par auklīti

Tā kā mēs zinām, ka ir daudz bērnu, kuri ikdienu pavada kopām ar auklītēm, laikā, kad mammas un tēti ir darbā, Māmiņu kluba Vecāku skolas fizioterapeitei Klaudijai Hēlai radās doma veidot auklīšu kursus, kuros stāstīt un arī praktiski atklāt, kā ar bērniem darboties pēc ārstes Eimijas Pikleres pedagoģijas metodes. Pirmā nodarbība kopā ar Klaudiju auklītēm ir paredzēta decembra sākumā, taču pirms tam mēs vēlējāmies pastāstīt, kas tur notiks, lai mammām ir iespēja apdomāties un pieteikt savu bērnu auklītes šīm nodarbībām, kas zina, varbūt arī vecmāmiņas, jo nereti tieši viņas ir tās, kuras auklē mūsu bērnus.

Redzēsi arī, kā auklīte Elīza devās uz Māmiņu klubu, lai tiktos ar Klaudiju!

Šādas nodarbības patiesi ir iespēja ielūkoties tajā, kā bērni jūtas, kad mēs – pieaugušie diktējam noteikumus, nerespektējot viņu vēlmes un kā viss mainās, ja mēs izrādām cieņu bērnam. Vairāk par auklīšu kursiem iespējams uzzināt Māmiņu kluba interneta portālā maminuklubs.lv sadaļā Vecāku skola.

Māmiņu Klubs