VIDEO: Atpazīsti sevī perfekcionisti

10. Jan 2017, 16:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kristīne – es vienmēr esmu viņu pabrīnojusi, jo tas, ko spēj paveikt Superbēbja mamma, reizēm šķiet nedaudz ārpus šīs pasaules. Audzināt trīs bērnus un būt tik aktīvai savā dzīvē ir liels izaicinājums, taču kā Kristīne saka – visam ir sava cena, tāpēc saruna par perfekcionismu ir tieši ar Superbēbīša mammu un to, kā pamanīt, ka perfekcionisms patiesībā traucē mums dzīvot pilnvērtīgi un kā no tā mēģināt atteikties.

Skaties VIDEO un:

  • sapratīsi, kāda ir Kristīnes pieredze, patiesībā, jau no bērnības
  • satiksimies arī ar geštaltterapeiti Elīnu Zelčāni, kas vada lekcijas par perfekcionismu
  • uzzināsi arī, kas ir perfekcionisma labākais draugs sajūtu līmenī
  • sapratīsi, kā un kāpēc kļūstam par perfekcionistiem
  • sapratīsi, kā atbrīvoties no perfekcionisma

LEKCIJA Māmiņu Klubā: mammas un perfekcionisms? Cēloņi un risinājumi

Vai arī tev dažkārt šķiet, ka pašai pret sevi ir pārāk augstas prasības? Un cik ļoti tas reizēm nogurdina... Gadās, kad dari labāko, ko vari, tomēr joprojām neesi apmierināta ar rezultātu, jo varēji taču vēl labāk. Bet cik tālu ir jāiet un vai tas būs tā vērts? Ja arī tu esi par to aizdomājusies, nāc uz nodarbību un sapratīsi, kā izkļūt no perfekcionisma slazda.

Psihologi brīdina, ka perfekcionisms ir viens no negatīva stresa un mūžīgas neapmierinātības cēloņiem.

Perfekcionisms laimīgu nedara, tas liek mocīties nepilnības apziņā, atkal un atkal meklējot ceļu uz perfekto rezultātu. Perfekcionisms atņem prieku par paveikto.

Māmiņu KLubs

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 08. Jan 2017, 12:21

👍 cik ļoti tas arī ir par mani. Ļoti ceru, ka šī lekcija parādīs pareizo virzienu, kā no tā atbrīvoties un dzīvot "viegli"