Tipu Tapu Lācis nāk...zābakus un kurpes mērīt sāk!

Tipu Tapu Lācis nāk...zābakus un kurpes mērīt sāk!

05. Oct 2015, 10:00 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

20151005150515-45586.jpg

IEMĪLI RUDENI AR NS KING APAVIEM!

Apskatot dēliņa apavu plauktiņu, secināju, ka esmu parūpējusies, lai jebkuros laika apstākļos būtu ko vilkt kājiņās, un tas iepriecina manu sirdi, ka mazās kājiņas nesals.

Kas tad Mums šobrīd ir apavu skapī..un ko jau esam sagādājuši!

20150922110032-21969.jpg

Atkarībā no laika apstākļiem un iziešanas iemesla mums ir attiecīgi apaviņi, ko šobrīd velkam kājiņās:

1. Clibee zandelītes...ļoti labi kalpoja vasarā un vēl šobrīd siltajās dieniņās tās uzvelkam. Tā kā, puika tikai nesen sāka staigāt...visu vasaru bija rāpotājs, tad kurpīšu purngaliņi cieta no asfalta un bērnu laukumu seguma. Taču pašas zandelītes ir ļoti kvalitatīvas, no ādas, un ļoti ērtas. 

2. TOPĀ: NEXT botiņas. Laika apstākļi kļuvuši vēsāki, tāpēc pārsvarā ikdienā nēsājam botiņas. Ērtas, pašas ļoti vieglas, kā arī viegli uzvelkamas, un Gustavam ērti, gan sēžot ratos, gan staigājot apkārt.

3. Nesen iegādātas Playshoes rudens kurpītes, vairāk kā izejamais variants pie biksēm. Ļoti vieglas, mīkstas. 

20150922123853-85044.jpg

Manā plauktā arī šobrīd ir trīs topa apavi:

- Iešļūcenes, ikdienas izskriešanai lidz veikalam, iznest miseni, līdz pastkastītei;

- Kurpītes - laiviņas...iziešanai skaistās saulainās dienās.

- Botas pastaigā ar mazo uz smilšu kasti, tālāku veikalu, izbraucienos pie dabas.

Pirmie divi apavi pirkti tirgū...un man ļoti patīk kvalitāte...gumijas iešļūcenes tik mīkstas, ērtas, kvalitātīvas, ja pirktu jaunas, noteikti meklētu tādas pašas. Kurpītes pirku lietuvas tirgū, lai atsvaidzinātu krājumus, un izmestu vecās. Botas pirktas CCC veikalā Sprandi firmas. 

20150922124947-68942.jpg

Rudenim skapī jau stāv rudens zābaciņi. Melnie Eiropas apavos pirkti papēžu zābaki, un pelēkie skrienamāki, jo tagad ar tādiem ērtāk, un man vispar labāk patīk bez-papēžu zābaki, pirkti CCC veikalā Jeeny Fairy firmas. 

20150922111200-40876.jpg

Kad ārā ir lietainas un rudenīgas dienas...tad nav nekā labāka par gumijzābakiem...nav jāraizējas par slapjām kājām, un par Rīgas peļķēm, kuras lielākoties veidojas tieši uz gājēju pārejām, un tad visi kā zaķi lec tām pāri. Mans sapnis bija Crocs gumijnieki, man tā patika to vienkāršais un ērtais dizains, ka vīrs man tādus uzdāvināja. Arī savam dēliņam vēlējos Crocs gumijniekus, taču firma tik mazām kājiņām gumijniekus nepiedāvā, tad nu meklējām, ko piedāvā mazajām kājiņām. Jau grasījos pasūtīt zābaciņus no Anglijas, kad Facebook lapā Andelemandele_Kids atradu mazlietotus Mothercare Monstr gumijniekus par superīgu cenu, un tā iepatikās dizains, ka zināju, gribu viņus savam puikam. Un arī dēliņam viņi tā patīk, ka mēdz ar tiem pat spēlēties. :) Ļoti gaidu LIELĀS PEĻĶES, lai kopā ar dēliņu pa tām plunkšķinātos.

20150922112131-88435.jpg

Esam iegādājušies Ecco ziemas zābakus. Paļaujoties uz atsauksmēm un firmas zīmolu, ceru, ka mazajam būs ērti un silti tajos. Nekad vēl neesmu saskārusies ar Ecco apaviem, tāpēc ceru, ka pirkums attaisnosies. :)

20150922125740-14527.jpg

Priekš šīs ziemas, lai ērtāka staigāšana un spēlēšanās pa sniegu...vēlos iegādāties Crocs ziemas zābakus, esmu dzirdējusi labas atsauksmes, un tā kā jau ir gumijnieki, patīk šīs firmas piedāvātie apavi.

Tā, kā Gustavs ģimenē pagaidām ir vienīgais bērniņš, tad nav vecāko brāļu vai māsu no kā ņemt maz nonēsātos apaviņus, taču tā vietā mēs pērkam citu bērniņu maz nēsātus apaviņus, jo kājiņa tik ātri izaugs, ka pirkt neilgam laikam ļoti dārgus apavus nemaz nav nepieciešams. Taču, zinu to, ka lietotus apaviņus vairs neiegādāšos, jo tomēr, kad bērns jau kļuvis liels un ir jau staigātājs un katram pēdiņa un gaita ir individuāla, bērns šo apavu iestaigā pa savam, kas citai kājai var būt diskomforts.

Apavu iegādes kritēriji:

- Konkrētu veikalu nav, taču patīk NEXT apavi, H&M apavi, arī veikala CCC un Eiropas apavi piedāvājums ir visai plašs. Arī pati labprāt iegadājos apavus CCC veikalā, patīk arī NS KING piedāvājums, citreiz atrodu arī ko Danijā. Kopumā esmu ļoti izvēlīga apavu izvēlē, varu stundām ilgi staigāt un neko neatrast, varu ieiet veikalā un ieraudzīt ĪSTOS un VIENĪGOS. Un arī dēliņa apavu izvēlē esmu izvēlīga. :D

- Attiecībā uz bērnu apaviem svarīgāku lomu noteikti spēlē KVALITĀTE nevis cena, lai apavi ir vai nu no ādas, vai laba un kvalitatīva auduma, kurš elpo, kurā nesvīst un nesalst kājas. Iegādājoties savus apavus pirmais uz ko skatos ir cena!

- Secināju, ka, kamēr bērns ir rāpotājs, ādas apavus pirkt nevajag, jo nopirktās zandelītes bija super skaistas, un domāju iziešanai vienkārši super...līdz vienu reizi parāpoja - un ieraudzīju purngaliņus, mana sirds apraudājās. Vasarā kurpītes rāpošanas momentā pēc tam vilku nost un aizvietoju ar "bērnu pirmajiem apaviņiem - mīkstajiem" vai Attipām.

20150922114631-60228.jpg

Kurpītes bija vieglākas, ar mīkstu zolīti, un rāpošanai ērtākas. Un acīmredzami necieta kā ādas zandelītes.

- Attiecībā uz valsti, tā noteikti ir svarīga ziemas zābakiem. Izvēlētās valstis būtu Ziemeļu valstis - Somija, Zviedrija, Norvēģija, arī Baltkrievija, Igaunija.

- Jā, pērku bērnam lietouts apavus internetā, taču to daru tikai šobrīd, jo zinu, ka ap šo vecumu bērni vai nu sēž ratos vai tikai iesākuši staigāt, līdz ar to apavi nav nonēsāti. Vieta, kur iegādājos pašlaik bērnam apavus ir Andelemandele_KIDS (facebook). Jo māmiņas ir atsaucīgas, izstāsta visu informāciju, pirms pirkšanas apavus varu arī apskatīties un tad izlemt - iegādāties vai nē. Arī šobrīd nopirktie Ecco apaviņi ir bijuši lietoti vien ratos, un ir ļoti labā stāvoklī, tāpat kā gumijnieki izskatās kā jauni, ne nobrāzumu, ne lietojumu pazīmju. Esmu apmierināta ar šiem pirkumiem.

- Sākot ar siltu pavasari, visu vasaru un agru rudeni pa mājām staigājam plikām kājiņām, arī bērniņš. Tas, manuprāt, ir labs veids kā rūdīt pēdiņas, mazajam sajust pasauli ne tikai ar rokām, bet arī ar pēdiņām. Kad jau jutīšu ka plikajām kājelēm paliek auksti, kājās vilksim zeķites...iegādājos Mokasīnus H&M veikalā (bilde no i-neta, bet identiskas mūsējām)

20150922121116-84606.jpg

Kā 2in1...siltas zeķites ar ādas zolīti, lai neslīd kājiņas. Negribu bērnu iebāzt cietās zandelēs vai cietās čībās, kurās neērti spēlēties...un traucē! Arī pati ziemā labrpāt staigāju ar čībām, bet izvēlos ar mīkstu un ērtu gumijas zolīti. Bet visvairāk man patīk staigāt siltinātās zeķēs, tādā veidā pa pusei saglabājot pliku kāju efektu, bet lai tās nesaltu. :) Mīlu siltumu un komfortu. 

Jolanta un Gustavs =)