Testējam Huggies Little Swimmers

Testējam Huggies Little Swimmers

19. Jul 2018, 17:18 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Redzot visapkārt pieejamo informāciju par izslavētajām vienreizlietojamām "Little Swimmers" autiņbiksītēm, nolēmu arī pāmeģināt, vai tiešām ir tik labas kā runā..

Tākā vasarā , un tik karstā kā šogad, arī mūsu ģimene labprāt pavada laiku pie ūdenstilpnēm. Ņēmām autiņbiksīšu paku līdzi izmēģināt uz pludmali, kur ūdens ir gana daudz, kā reiz autiņbiksīšu izturības "pārdaudei".

Sākotnēji šaubījos par izmēru -manam bērnam svars ir 13kg, varens vīrs.. Little Swimmers piedāvātie izmēri:

*3 līdz 4 jeb 7 līdz 15 kg

*5 līdz 6 jeb 12 līdz 18kg

Šie lika nedaudz apstāties un padomāt, izvēlējos tomēr 5-6 izmēru, jo Huggies Pants autiņbiksītes, ko lietojam ikdienā, nēsājam 5.izmēru.. Urrāāāā, nenošāvu greizi ar izvēli, derēja kā uzlietas, kas svarīgi - izmērs atbilst.

 

20180719164501-82333.jpg

Laiks pārbaudei!

Pēc gandrīz stundas, ko pavadijām piekrastē secināju, ka:

1. Autiņbiksītes ir vizuāli pievilcīgas.

Nu dien! Izvelkot pirmo no pakas, bērns rādot ar pirkstu atdarināja zivtiņu, kas atrodas virsū. Uzmanība piesaistīta un atļauja uzvilkt saņemta. 

2. Ūdenī neuzpūšas, kā parastās autiņbiksītes.

Mums ir netīšām gadījies ieskriet ar parastām autiņbiksītēm un visām drēbēm ūdenī, un tās uzpūšas un paliek smagas momentāli,  taču ar šīm viss bija labi un viegli mazajam pēc peldes.

3. Ērti uzvelkamas.

Gluži kā mūsu ikdienā lietojamās Huggies Pants, arī šīs vienreizlietojamās autiņbiksītes, ir ļoti ērti un ātri uzvelkamas mazajam nepacietīgajam cilvēkam, kas ieraugot ūdeni knapi ir gatavs pagaidīt, lai noģērbtu apgērbu, kur nu vēl , lai gaidītu ko citu, tāpēc šis arī ir ļoti liels "+" ka uzvelkamas kā jebkuras citas biksītes

4. Viegli padodas mazuļa kustībai.

Pilnīgi un absolūti netraucē un neierobežo mazuļa kustības,ne ūdenī, ne ārpus tā! Lipekļi kas atrodas sānos, ērtākai biksīšu novilkšana,i nenospiež, nenoberž un visādi citādi netraucē lietošanas procesā. Kas arī ļoti svarīgi, neatlīmējas ūdenī lietošanas laikā, piemērs bildē, brienot ūdenī un sēžot "draugam Auvam" mugurā 

20180719170508-45465.jpg

20180719170725-52764.jpg

Autiņbiksīte, kas dēlam  2.bildē ir virsū, ir pēc ūdens prieku baudīšanas - kluži kā pirms lietošanas, neuzpūtušās, pieguļošas un ērtas!

Mēs noteikti izmantosim šīs biksītes vēl šovasar! Kas gan labāk pasargās citus mazos un lielos atpūtniekus no tīras peldvietas un nav svarīgi, esam pludmalē vai citā sabiedriskā peldvietā, ja līdzi ir  "Little Swimmers", kas "noķers" katru mazuļa lielo vai mazo "darīšanu"! 

Pašreiz nav iespējams komentēt