Sofija nogaršo Kabritas biezeņus!

Sofija nogaršo Kabritas biezeņus!

20. Aug 2019, 22:30 Simona Šternberga Simona Šternberga

Sofija testē Kabritas biezeņus!

 

Sofijai tikko palika 9 mēneši. Piebarojumu jau viņa ēd no 4 mēnešu vecuma. Sofijai ļooooti garšo ēst un izbauda visu ko viņai dod, teiksim tā- viņa ir gardēde un visu labprāt apēdīs gardu muti.

Pieteicāmies Kabritas biezeņu testēšanai, pirmkārt, jo mēs savā provincē nemaz šādus nevaram nopirkt, otrkārt, viņa mums ir veselīgais bēbis un mūs uzrunāja tas, ka šiem biezeņiem ir klāt kazas piens, kas mums šķiet, ka ir ļoti veselīgs.

 

Vienmēr dodot Sofijai ko jaunu, no sākuma to nogaršoju pati. Man personīgi arī ļoti garšoja, ja mums būtu iespēja šos biezeņus nopirkt ikdienā, tad noteikti dotu Sofijai kā gardumu, jo šiem nav papildus pievienots cukurs.

Biezeņus Sofija ēda pati, tie gan likās mazliet par šķidru, jo daudz kas tika uz apģērba, bet tas taču ir forši. Pašai ēst ir vislabāk un viss liekas vēl gardāks!

Pirmo nogaršojām ābolu - burkānu ar kazas piena saldo krējumu, tas ļooooti garšoja, pat tika nolaizīti pirksti Pēc tā prasījās vēl un tad apēda ābola - banāna - bumbiera - ananāsu ar kazas piena saldo krējumu, tas arī gāja pie sirds.

Nākamajā dienā apēda trešo - ābola - zemeņu - banāna ar kazas piena saldo krējumu, to ēdām pirms pusdienas laika, jo ar to būtu bijis par maz. Šis arī ļoti garšoja, mazā mums ir priecīga par jaunām garšām un pats galvenais, ka veselīgām.

Kopumā mums viss ļoti patika un iesaku arī citiem. Lai papildinātu bērniņa uzturu, šis ir ļoti vērtīgs produkts.Pats galvenais ir tas, ka nemanījām nekādas alerģiskas pazīmes. Esam ļoti priecīgas par to, ka mums tika dota iespēja izmēģināt šos produktus.