Rasēns lielā cieņā arī mūsu mājā!

Rasēns lielā cieņā arī mūsu mājā!

29. Oct 2013, 15:16 mamma27 mamma27

Piens maniem bērniem vienmēr ir garšojis,tāpēc par to vai dzers šaubu nebija. Bet kāds tad ir šis jaunais Rasēns, tas tomēr interesēja.

Līdz šim bijām pazīstami tikai ar Lāsēnu.

Saņemot maisiņu ar pienu, abi mazie testētāji bija sajūsmā. Lielais brālis skatījās kādas tad ir piedāvātās garšas.Mazā māsa centās uzbūvēt pili no piena paciņām.

20131029150624-33318.jpg

Pirmais ko nogaršoja Denīze bija zemeņu Rasēns. Viņai garšoja,jo izdzēra gandrīz visu paciņu. Tomēr arī es dabūju pagaršot. Mani patīkami pārsteidza tas,ka tā zemeņu garša bija salīdzinoši dabīga. Nevarēja just to mākslīgo piegaršu.Tas bija pluss. 

Adrians par savu favorītu atzina vaniņas -saldējuma garšas pienu. Arī tētim tas iegaršojās.

Manuprāt liels pluss Rasēniem ir tas,ka viņi nav ļoti saldi.Man tas šokolādes piens pat saldāks prasījās:) Bet bērniem,tas ir ļoti labi. 

Manējais puika veselu nedēļu karu rītu dzēra pa pienam dodoties uz dārziņu. Ērts iepakojums, veselīgi no rīta iedzert pienu, vienīgi ,ja bērns nevar tik daudz izdzert,tad gan mašīnā labāk ar piena paciņu nekāpt.

20131029151001-54399.jpg

Tomēr arī vienu mīnusu saskatīju. Man ne visai patika garša parastajam Rasēnam,kuram vajadzēja garšot pēc parasta piena. Šim bija tāda dīvaina garša,neteikšu ,ka sintētiska,bet garšīgs man viņš nelikās. Var jau būt ,ka tā ir jābūt,jo Adrians dzēra arī parasto labrāt,tomēr es gribētu ,lai arī šim pienam būtu īstā piena garša.