Produktu testi: Atradām šampūnu mūsu superčirkainajiem matiem un beidzot tos var izķemmēt bez balzāma

Produktu testi: Atradām šampūnu mūsu superčirkainajiem matiem un beidzot tos var izķemmēt bez balzāma

19. Sep 2016, 13:54 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Tiklīdz ieraudzīju "Māmiņu klubā" paziņojumu par iespēju testēt šampūnu, uzreiz pieteicos, jo jau gadu esam sava mīļākā un čirku savaldošākā šampūna meklējumos mūsu mazajai superčirkainajai Emīlijai. Emīlijai līdz pat gada vecumam bija ļoti maz matu, gandrīz vispār matiņi nebija, līdz pēkšņi tie sāka augt. Un auga tā pamatīgi, interesanti. Viņai mati ir ļoti interesanti, tās nav lokas, bet sīkas, smalkas čirkas, kā maziem nēģeru bērniņiem. Tās mammas, kuru meitām ir šādi mati, mani noteikti, sapratīs. Matus izķemmēt ir ļoti grūti, Emīlijai tos mazgāt arī nepatīk. Visu laiku saudzējot bērnu, lietojām tikai bērnu šampūnus, bet tad nolēmu, ka gan jau nekas nenotiks, ja matus mazgāsim ne tikai ar šampūnu, bet lietosim arī balzāmu-kondicionieri un vēl iepūtīsim matu eliksīru. Tad nu līdz šim, mūsu matu mazgāšana bija vesels rituāls un bļaušana vannasistabā, jo:

1. Mazgājām ar šampūnu, to izskalojām

2. Ieziedām balzāmu, to izskalojām

3. Pirms žāvēšanas vēl sapūtām ar eliksīru

Šie visi soļi tādēļ, lai mati būtu vieglāk ķemmējami un tik ātri nesaveltos.

Tad nu esam beidzot atraduši savu šampūnu, pēc kura balzāmu neliekam un, kādēļ mums visām trim ( mammai un abām meitām) tas patīk?

1. Tas lieliski smaržo, ir izteikta spēcīga svaigu augļu  smarža, smaržo visa vannasistaba. Tā man atgādināja augļu košļājamo gumiju smaržu bērnībā Bubble gum. Tāda garšīga un patīkama smarža.

2. Tas lieliski puto, ieliekot pavisam nedaudz

3. Matus mazgājam un skalojam tikai 1 reizi

4. Mati ir viegli ķemmējami gan mazajai māsai, gan lielajai māsai, smalkās un lielās čirkas var ērti izķemmēt dažās sekundēs.

5. Matus var ērti veidot - gan pīt bizes, gan veidot ļipas

6. Uz iepakojuma ir forši zīmējumi

7. Mati mazāk saveļas

Teikšu godīgi, līdz šim esam izmēģinājuši daudz ko - gan dabīgus, gan īpašus bērnu šampūnus no dažādiem ražotājiem sākot ar dārgo galu, beidzot ar pavisam ierastiem, bet, pagaidām, tikai šis darbojas kā 3in1. Pirms šī,  šādu valdāmu un viegli ķemmējamu efektu mēs ieguvām tikai no 3 līdzekļiem vienā reizē - šampūna, balzāma un eleksīra.

Tā kā šim  Natur Vital produktam bija ļoti spēcīgs, svaigs aromāts, tas mani nedaudz mulsināja, vai tas nevarētu radīt kādas alerģijas vai blaknes, bet nē, meitenēm viss kārtībā. Lielā meita teica, ka arī acīm tas ir mazsāpīgāks, par mazo grūti spriest, jo pats matu mazgāšanas process viņai ir bļaušana. Tādēļ, vai tur kož kaut kas actiņās, vai ne, nevaru pateikt, jāpaļaujas uz lielās meitas teikto.

Runājot par dušas želeju, tai nav tik spēcīgs aromāts kā šampūnam, tai arī nav tik krāsaini zīmējumi uz iepakojuma, tādēļ meitenes otrajā vannošanās reizē zinot katru no tiem, izvēlējās kā dušas želeju izmantot arī šampūnu, un mazā Emīlija nebija pierunājama mazgāties ar zilo tūbiņu. Tā nu atļāvu, lai jau abas mazgājas ar šampūnu un šodien alerģijas nebija, tā, ka šampūns neskādē arī ķermenim. 

Ļoti ceru, ka šie produkti ir pieejami arī mūsu ikdienas veikalos, jo šampūns mūs pārliecināja un noteikti būs mūsu vannasistabā ne tikai testējot, bet arī ikdienā, jo to esam novērtējušas mēs visas trīs ģimenes dāmas.

Mammas, iesaku, ļoti labs produkts, mūsu dāmām der un der arī īpaši čirkainām mazām dāmām un maziem kungiem.

Paldies par iespēju piedalīties testā, jo šādi mēs atradām šampūnu mūsu traki čirkainajiem matiem.