Piesakies un izmēģini savā ēdienkartē raudzēto piena produktu Lakto!

Piesakies un izmēģini savā ēdienkartē raudzēto piena produktu Lakto!

10. Apr 2014, 16:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu uzturs reti kad vairs spēj apgādāt organismu ar visām tam nepieciešamajām uzturvielām, tādēļ ir jāmeklē veidi, kā pilnveidot ikdienas ēdienkarti. Viens no tādiem ir Lakto, kas ir dabīgs un veselīgs raudzēts piena produkts, kas tiek gatavots pēc unikālas termostata metodes. Tā nodrošina īpašu struktūru un ļauj saglabāt vērtīgās L. acidophilus LA-5 un Bifidobacterium BB-12 pienskābās baktērijas, kas veicina zarnu veselību un stiprina imunitāti.

Māmiņu klubs aicina – piesakies un izmēģini Lakto savā ēdienkartē!

Piesakies un iegūsti Lakto komplektu veselai nedēļai! Ikviena testa dalībniece saņems dabiskos Lakto bez piedevām 220g glāzītēs un dzeramos Lakto 500g pudelēs. Papildini ar Lakto savu ikdienas ēdienkarti, izmanto to kā piedevu ģimenes maltītēm un gardu desertu pagatavošanā, kā arī izmēģini Lakto kā veselīgu alternatīvu, ar ko aizstāt citus produktus, piemēram, krējumu!

Māmiņu klubs gaidīs testa dalībnieču atsauksmes un interesantākās receptes!  

Kā iesūtīt pieteikumu testiem?

Raksti uz ina@maminuklubs.lv un uzraksti pamatojumu,kāpēc vēlies izmēģināt Lakto sava ģimenē! Ar izvēlētajiem kandidātiem sazināsimies personīgi.

Pēc Lakto gaidīsim pie mums Māmiņu Kluba redakcijā 11.aprīlī no plkst.13:00 līdz 19:00 vai 12.aprīlī no 10:00 līdz 14:00!