Pičiņu ,pačiņu ar Seal.

Pičiņu ,pačiņu ar Seal.

30. Jan 2018, 09:26 mamma27 mamma27

Lativijā radīta produkcija man vienmēr ir patikusi. Nu tā apziņa,ka tas ir te pat ražots un pērkot un lietojot šādu preci, mēs atbalstam savējos! 

Tad nu ar prieku izmēģinājām jaunos Seal mazgāšanās līdzekļus. Dušas želeja, šampūns un losions bērniem.

20180130091700-30198.jpg

Pirmais,ko izmēģinājām bija mazgāšanās līdzeklis. Tas kas man šķita lielākais plus -dozators. Ar mazo ašo čali,tas ir ļoti ērti,kad var ātri uzspiest uz rokas un nomazgāt dupsi. Tas ikdienas mazgāšanās procesam .Protams arī uz švammītes un vannojoties ,tas ir daudz ērtāk. Arī meitai ,kurai jau gandrīz 6 ,ir ērti pašai uzspiest vienu reizīti un mazgāties. 

Šampūns- labi puto, nav nekādas smaržas,kas cirstos degunā un matiņi ir tīri un smaržo svaigi. Bērnu kosmētikai tas ir svarīgi,jo spēcīgās smaržas domāju ,nav nekas labs un tikai kairina degunu. 

20180130092039-41686.jpg

Losions- ar losioniem vienmēr ir bijis tā,ka bērniem tos nelietoju nemaz ,vai lietoju tikai tad ,kad ādiņa palikusi sausa. Maniem bērniem papildus mitrināšana nekad nav bijusi īpaši vajadzīga un neesmu sapratusi kāpēc bērniem šie losiono būtu vajadzīgi. Tomēr šo protams arī izmēģināju. Meitai ir pucēšanas periods- skatās kā mamma kaut ko smērē,viņai arī vajag. Tad nu ļauju uzsmērēt šo losionu. Arī mazajam čalim pāris reizes uzsmērēju uz kājiņām ,jo bija sausa ādiņa pēc vannošanās. 

Tomēr visbiežāk losionus ,kas ir paredzēti bērniem lietoju pati. Viņi labas kvalitātes,jo domāti bērniem. Konkrēti šis Seal losions ir maigs, ātri iesūcas ādā, nepaliek taukaina āda, un nav izteikta aromāta. Man patīk,bet kā jau teicu,bērniem tikai nepieciešamības gadījumā.

Kopumā Seal produkciju esmu lietojusi daudz,tāpēc arī šie produkti patīk. Mazgāšanās līdzeklis un šampūns ir tas,kas visvairāk iekaroja manu sirdi,tad nu tie arī kādu laiku paliks mūsu vannas istabā. 

20180130092617-46332.jpg