Philips Avent pretkoliku pudelīte ar AirFree vārstu testēšana

Philips Avent pretkoliku pudelīte ar AirFree vārstu testēšana

08. Jun 2020, 12:42 LanaV LanaV

Pirmkārt vēlos pateikties Māmiņu klubam, par mazam Mihailam doto iespēju piedalīties Philips Avent pretkoliku pudelītes ar AirFree vārstu produkta testēšanā.   

Neskatoties uz to ka Mihailam jau ir pilni trīs mēneši, koliku un vēdera pūšanas problēmas sākas dažas nedēļas atpakaļ pēc mākslīga piena maisījuma porcijas palielināšanas. Bērnam ir jauktā barošana, kur tieši pirms nakts miega tiek dota lielāka piena maisījuma porcija, lai ir "saldāks un garāks" miegs. Diemžēl bērns sāka mosties koliku/ vēdera pūšanas dēļ.

Testējam Philips Avent pretkoliku pudelīti ar AirFree vārstu, knupītis 3+. Pēc ražotāja datiem, knupītis ir piemērots gan bērniem, kuri tiek baroti tikai ar maisījumu, gan arī bērniem, kuriem ir jauktā barošana. Jāsaka ka koliku problēma ir atrisināta. Mihailam ir purkšķi, bet tas neizraisa vēdersāpes vai diskomfortu, kas bija pirms tā. Toties jāsaka, ka plūsmas ātrums no šī knupīša ir ļoti straujš. Bērns sākumā sāka aizrities, pēc vairākām lietošanas reizēm pieradis pie šīs plūsmas, bet pēc mana subjektīva viedokļa, krūts satvēriens vairs nav tik stingrs un bērns ilgi nevar uzsākt zīst, grozot ar galvu un mēģinot vairākas reizes satvert krūtsgalu. Droši vien krūts zīšanai ir jāpieliek vairāk pūles, atšķirībā no pudelītes. 

Kopumā ar savu pretkoliku funkciju Philips Avent pretkoliku pudelīte tiek galā ļoti labi, bet mani nomāc doma vai tik bērns neatteiksies no krūts zīšanas pēc kāda laika...