14.janvāra ONLINE TV Veselības studija: videoieraksts

24. Jan 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunais gads ir klāt, un klāt ir arī Māmiņu Kluba Online TV interneta tiešraides! Esiet kopā ar mums arī šajā, ne tik ļoti siltajā laikā, ietinieties segā, uztaisiet tēju vai kafiju, un slēdziet iekšā! 

14.JANVĀRA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV PROGRAMMA

Uzzini, kas notiek fizioterapeites Klaudijas Hēlas bērnu pieskatīšanas grupā

Tieši tā - ieskatīsimies Māmiņu Kluba Vecāku skolā! Mēs zinām, cik svarīgs ir atbalsts ikvienai māmiņai darba gaitas atsākot, un zinam arī, kāda ir bērnudārzu pieejamības situācija Latvijā. Tieši tāpēc, esam gatavi jums, mīļās māmiņas, palīdzēt, ļaujot uzticēt bērniņu patiešām kvalificētiem sava aroda speciālistiem, kas ar bērniņu ne tikai lieliski, bet arī attīstoši pavadīs laiku! Šajā reizē ar mums dalīsies pieredzē un iespaidos māmiņa, kuras bērniņš apmeklē šo pieskatīšanas grupu!

Māmiņu Kluba jaunumi: janvāra tēma - Mājdzemdības

Tiksimies ar Māmiņu Kluba TV režisori Kristīni Jansoni, kas pastāstīs mums vairāk par to, ko varam sagaidīt TV raidījumā janvārī, kā arī uzņemsim viesi - dūlu/vecmāti Lieni Ceriņu. Ja gribi vairāk uzzināt par mājdzemdībām, šis sižets būs tieši tev!

Stiprināsim imunitāti!

Imunitātes loma vīrusu laikā ir milzīga. Kā to lai stiprina ar dabīgiem produktiem? Kā vispār izvairīties no vīrusiem, saslimšanām? Sastapsim studijā sertificētu ārsti-pediatri Dairu Brenču, kas pastāstīs par imunitātes stiprināšanu un uzzināsim, kā atrast piemērotākos līdzekļus sev un bērnam!

Mājas kopšana

Prāto par to, kā uzpost mājokli un kādi būtu profilaktiskie pasākumi cīņā ar salimšanām? Kolosāli, mēs tev pastāstīsim ne tikai par roku mazgāšanu, bet arī par mājokļa uzkopšanu. Pie tam, iepazīsies ne tikai ar TRI-BIO produktiem, par kuriem vairāk pastāstīs Sonata Enterprice Inc. filiāles reģionālā tirdzniecības vadītāja Aija Līvmane, bet gūsim arī ieskatu personīgajā pieredzē! Par to vairāk pastāstīs pirmsskolas izglītības iestādes "Knābis" audzinātāja Ināra Veselauska, kas TRI-BIO lieto jau vairākus gadus! 

Klepus ir klāt! Kā lai ārstē?

Augšējo elpceļu saslimšanas ne rudenī, ne ziemā, ne arī pavasarī nav nekas neparasts. Daudz neparastāk būtu uzreiz zināt, kā kurā situācijā rīkoties. Par dabīgiem līdzekļiem no Somijas cīņā ar klepu vairāk mums pastāstīs Evija Dīringa. Noteikti sagatavo jautājumus arī tu, uzzināsi, ko darīt, ja ir sauss klepus, kā rīkoties, lai veicinātu atklepošanu, un kā tikt galā, ja klepus ir jau ieildzis.

Gaisa mitrināšana

Galvenie vides faktori, kas ietekmē mūsu labsajūtu un veselību, ir gaisa temperatūra un  mitrums, it īpaši tas ir aktuāli gada aukstajos mēnešos, kad ir apkures sezona, jo jebkura apkure sausina gaisu, kas var līdzi nest nepatīkamas sekas. Taču kādam īsti ir jābūt gaisa mitrumam un kā mēs to varam noteikt?

D vitamīns ziemā. Vajag? Noteikti vajag!

Kāpēc bērniem jau no dzimšanas jālieto D vitamīns? Ko var nodarīt D vitamīna trūkums? Vai ir laiks, kad vajadzētu pārtraukt pavisam D vitamīna lietošanu ar atsevišķu pilienu palīdzību, un vai ir mūsu klimata zona periodi, kad no D vitamīna lietošanas droši var atteikties? Un kā rīkoties ziemā, lai nerastos D vitamīna trūkums? Par to visu un vēl vairāk pastāstīs ģimenes ārste Inese Kuģe.

20160114125745-76559.jpg