Nosauc, TAVUPRĀT, bērniem draudzīgas kafejnīcas un laimē branču savai ģimenei šajā svētdienā!

Nosauc, TAVUPRĀT, bērniem draudzīgas kafejnīcas un laimē branču savai ģimenei šajā svētdienā!

12. Nov 2014, 11:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tiklīdz kļūstam par vecākiem, vairāk pievēršam uzmanību tām vietām, uz kurām varam doties kopā ar savu bērniņu - neskatoties uz to, vai viņš vēl čuč ratos, vai ir jau paaudzies un sper pirmos soļus, vai ir jau 2-3-4 vai pat vairāk gadus vecs. Un vienmēr dosim priekšroku vietām, kurās ir iespējams ne vien pašiem atpūsties un baudīt izklaidi vai kādu piedzīvojumu, bet dāvāt priekus arī bērniem.

Šajā reizē aicinām pastāstīt jūs par bērniem draudzīgām kafejnīcām!

Balva

Iespēja doties kopā ar bērnu uz tiešām bērniem draudzīgu kafejnīcu svētdienā!

Kāpēc ne?

20141110141912-42631.jpg

Kas jādara?

  • Tepat, komentāru joslā, nosauciet mums bērniem draudzīgas kafejnīcas, kurās jums kopā ar ģimeni vienmēr ir prieks atrasties!
  • Pastāstiet, kāpēc jums šīs vietas patīk, un kas tajās ir īpašs!

To, kurš dosies uz Mazo Ķiparu svētdienas rīta B-Bāra BRUNCH baudīt, paziņosim 13.novembrī!

*izspēlēsim 2 ielūgumus uz B-Bāra brunch 16.novembrī (bērniem līdz 7 gadu vecumam ir bez maksas).

Mēs esam PAR priecīgiem brīžiem kopā ar bērniem!

Māmiņu Klubs

Kripatiņa Kripatiņa 12. Nov 2014, 09:50

"Vairāk Saules" Ieriķu ielā 3 - zīdaiņu pārtīšanas iespējas, izklaides iespējas bērniem (rotaļu stūris, spēles, zīmuļi, grāmatas u.c.), bērnu ēdienkarte, barošanas krēsliņš

sandux sandux 11. Nov 2014, 20:40

Nebūšu oriģināla, bet bērniem draudzīgs ir Spices Lido. Tāpat esam atklājuši arī jau minēto CandyCafe (foto). Sava telpa ir arī "Lidojošajā vardē". Ja nu gadās būt Baltic Beach Hotel, arī tur ir rotaļu istaba, kas nesezonā ir bez maksas.

11. Nov 2014, 20:31 anastasija_2012

Nani Land ir pavisam jauna vieta Jūrmalā

11. Nov 2014, 15:28

Mēs regulāri dodamies ārpus mājas un mazs bērns tam nav šķērslis. Neatkārtošos, iepriekš minētās un mums zināmās vietas neaprakstīšu, pieminēšu, kuras vēl nav nosauktas (rīga):
1. Cheese Moon, laba virtuve, fantastiski brunchi, neliels stūrītis bērniem, arī āra terase un ārā šūpoles, bērns var brīvi staigāt.
2. Lidojošā varde, neliela rotaļu istabiņa bērniem, viss labi atstrādāts, kā nekā darbojas jau ilgus gadus. Daudz dekoratīvās vardes, akvārijs (bērnam patīk) .
3. Chilli pica. Bērniem ēdienkarte (manējai putra tur ļoti garšo), krāsojamās lapas, patīk dienas piedāvājumi (zupa+ otrais, zupa bērnam, man otrais).
4. Piens, arī brunchi jauki, bērns brīvi var staigāt, rotaļāties (esmu redzējusi,ka citi pat brunchos atnāk ar mantu maisu, izber zemē, bērns spēlējas, vecāki nesteidzīgi bauda😀 ) dažreiz šūpoles izkārtas iekšā, citreiz tāfele, kur pazīmēt, brīvi, draudzīgi.
5. Gan bei. Bērniem nav stūrītis, bet ir krāsojamās lapas, zīmuļi, restorāns, bet darbojas ātri, nav ilgi jāgaida, visiem ļoti garšo, patīk, ka pret bērnu kā pret lielu cilvēku - atnes viņai arī dvielīti, kurā rokas notīra, uzservē arī viņai un viss bez lūgšanas.
6. Cabo, vasarā aktuāli, blakus ķīšezeram, virtuve ne pārārk (bērnam īsti nav ko ēst), bet tas, ka var zvilnēt uz ērtiem dvāniem ārā, pašūpoties šupolēs un ik pa mirklim aiziet papeldināt bērnu vai uzept smilšu kūku ir super. Ir zīmuļi, galda spēles, grāmatas, kāda attīstošā manta.
7. Kafe Lilija, aktuāli vasarā, ziemā, manuprāt nedarbojas, ķīšezera krastā, pa mežaparka galveno ielu ejot pa labi. Virtuve vienkārša, lēta, varbūt nedaudz taukaina, bet blakus galdiņiem smilšu kaste jau ar vietējām mantiņām, blakus ezers (citam varbūt mīnuss, man plus), pīles, peldvieta, moliņš, netālu slidkalniņš lielākiem bērniem (neparasti stāvs), blakus izīrē tos "jājamos dzīvniekus".
8. Ārpus Rīgas, braucot uz Valmieras pusi, vangažos, "Pie Brāļa" fantastiska vieta,, laba virtuve, iekšā rotaļu vietiņa un ārā rotaļu laukumiņš, truši, slidkalniņš, šūpoles (foto)
9. Lido, ne tikai krasta ielā, bet arī lido dzirnaviņas (uz dzirnavu ielas) var ātri paēst, bērnam bezmaksas pīle, kura šūpojas, šūpoles, šupuļzirdziņš, galdiņš ar zaķu krēsliem, krāsojamās lapas, tur meitai pārāk patīk, ka nenāk paēst zupiņu vai salātus, pārējais liekas par daudz taukains.
10. Man ļoti patika viena vieta ķekavā, varbūt pat vienīgā normālā ēstuve šajā pilsētā, jo daudz cilvēku, tur ārā fantastisks rotaļu laukumiņš, pavasarī bija aplūkojami truši aplokā, gan jau google var atrast šo vietu,kā arī citas manis pieminētās.