Nav nepiemērotu laikapstākļu, ja ir piemērots apģērbs!

Nav nepiemērotu laikapstākļu, ja ir piemērots apģērbs!

08. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvija ir skaista zeme ar neatkārtojami skaistām ainavām un dabas bagātībām, kas īpaši spilgti uzmirdz tieši rudenī. Bet rudens ir arī jaunu izaicinājumu laiks, it īpaši, ja runa ir par to, kā šajos mainīgajos laikapstākļos pareizi apģērbt bērnus.

Pirms steigt sagādāt āra apģērbu komplektu jaunajai sezonai, svarīgi izprast katra bērna individuālās vēlmes un vajadzības, atbilstoši konkrētajam vecuma posmam. Jāsaprot, ka gaišs, pūkains mētelītis, kas lieliski iederētos nesteidzīgā gājienā uz leļļu teātri, nederēs bērnudārza apmeklējumam.

Lai praktiskais ikdienas apģērbs ilgāk izskatītos labi un būtu vieglāk kopjams, jāizvēlas tādas krāsas un apdruku dizaini, uz kuriem mazāk manāmi pleķīši un bezbēdīgo rotaļu sekas.

Dienās, kad gaisa temperatūra ir mainīga, ieteicams ģērbties kārtās, lai, nepieciešamības gadījumā, kādu no kārtām var novilkt vai uzvilkt, izvairoties no sakaršanas un svīšanas, kas ātri vien var veicināt saaukstēšanos.

Bērnu apģērbam jābūt viegli uzvelkamam un aiztaisāmam, jo, gan mums vecākiem, gan mazajiem ģērbšanās process jau tā mēdz būt saspringts brīdis. Jakai un biksēm pilnībā jāpasargā mugura arī pieliecoties. Mazākajiem piemērotākā izvēle būs sezonai atbilstoši kombinezoni.

Kustību brīvība bērniem ir īpaši svarīga, jo viņi vēlas baudīt laiku ārā, kopā ar ģimeni un draugiem, bez ierobežojumiem, jebkurā sezonā.

Lieliski, ja virsjakai vai kombinezonam ir arī virs cepures uzliekama kapuce, kas papildus pasargās no vēja un lietus.

Vai maz iespējams apvienot visas šīs īpašības? Jā!

Jau gandrīz 6 gadus zīmols Rock and Mouse Latvijā rada skaistus, stilīgus bērnu apģērbus no inovatīvā softshell auduma.

Kombinezoni, jakas, mētelīši un bikses, kuri ir ne tikai vēja necaurlaidīgi, bet arī atgrūž mitrumu, ir pareizā izvēle, lai jūsu bērns būtu pasargāts no visa, kas varētu traucēt viņam dodoties ārā, iepazīt pasauli. Softshell kombinezoni noderēs gan rudenī, gan pavasarī – piemēroti sezonai no padsmit grādiem līdz aptuveni +5 grādiem (savienojumā ar silto ratu maisu pašiem mazākajiem der arī ziemā)

Padomāts ir par it visu - plašā klāstā pieejamas arī cepurītes un šalles, kuru toņi un apdrukas ir īpaši piemeklētas lieliskam koptēlam.

rockandmouse.com