Mazais gardēdis

Mazais gardēdis

05. Mar 2019, 10:03 laachukinsh laachukinsh

Mums ar vīru ļoti patīk iziet paēst ārpus mājas. Bieži arī izmēģinām kādu jaunu vietu. Un ir ļoti paveicies ar mazā cilvēka raksturu, kas mums ļauj turpināt ieturēt maltītes ārpus mājas arī trijatā. 

Ne pārāk sen mazais mājās uztaisīja skaļu viedokļa paziņošanu par to, ka nav godīgi mazajam dot kaut ko vienu, kamēr vecāki ēd no lieliem šķīvjiem kaut ko pavisam citu. Tad nu kādu mēnesi jau ēdam kopīgas maltītes. Tas palīdz gan man ēdiena gatavošanā, jo ir tikai jāsamazina kopējo garšvielu un sāls daudzums, gan arī ir viegli paēst visiem kopā, jo mazais jūtas iekļauts.

Tad nu nākamais solis - iesim visi kopā ēst ārpus mājas. Pirmo reizi bijām Jūrmalā uz Jomas ielas kādā grilla restorānā. Tur gan mazais tikai pagaršoja manu biezzupu, bet arī tā netika smādēta. 

Šajās brīvdienās devāmies uz Vairāk saules. To nu gan tiešām varu ieteikt! Gan tādēļ, ka bērnu ēdienkarte te ir tiešām sakarīga, ne tikai makaroni ar sieru un cīsiņi vai nageti, gan arī apkalpošana. Svētdienas vidū restorāns, protams  diezgan pilns. Ar vīru savus ēdienus gaidījām ~30min,toties mazajam pasūtījums tika atnests ļoti ātri. Patīkami, ka tiek padomāts par mazajiem un to, ka gada vecumā izsalcis bērns nav tas pacietīgākais. Turklāt porcija ļoti vienkārša, labā izmērā un acīmredzami mazajam garšoja. Pati arī pagaršoju un varu teikt - varbūt gribētos drusku mazāk sāls, bet kopumā arī garša gluži laba un bērna barošanai derīga.