Lūdzu, iesakiet efektīvas metodes cīņā ar zobu briesmoni!

Lūdzu, iesakiet efektīvas metodes cīņā ar zobu briesmoni!

27. Sep 2013, 15:41 pandulaacis pandulaacis

Sveikas, pieredzējušās māmiņas!

Varbūt varat ieteikt efektīvu metodi nakts bļaušanu apkarošanai dzerokļu nākšanas laikā? Varbūt ir kādi tautas līdzekļi, kas palīdz pret sāpēm un ļauj bērnam mierīgāk gulēt? Pārējā laikā - pavisam normāls bērniņš, taču naktīs, šķiet, viņu kāds samaina pret pilnīgu monstru! Mammai un tētim pa vidu arī vairs neguļ mierīgi, bet iemidzināt pašas gultiņā tādu bļaujošu ir neiespējamā misija, lai gan gulēt aiziet pati un lielākoties bez īpašiem skandāliem.

Smaganu smērītes īpaši nepalīdz, stūķēt bērnam iekšā nurofenus, panadolus u. c. sīrupus negribas, jo temperatūras nav, bet histēriska bļaušana un vārtīšanās pa gultu stundas garumā vairs nav izturama! Meitai 1, 7 gads!

pandulaacis pandulaacis 02. Oct 2013, 21:04 bubuks23

Nē, citādākus.
😉

bubuks23 bubuks23 02. Oct 2013, 17:44 pandulaacis

Ratiņus tādus pašus dabūjāt???
😃 smieklīgi 😃

pandulaacis pandulaacis 30. Sep 2013, 09:53 bubuks23

Paldies, ratiņus redzēju, bet esam jau aizrunājuši citus! 😀

Meita arī pasākusi nest klāt smērīti un teikt "ņam - ņam" 😃 Diemžēl parasti tas notiek ēšanas laikā, un mums nākas viņai pieklājīgi atteikt.

bubuks23 bubuks23 28. Sep 2013, 17:07 pandulaacis

Atceros,ka meklēji arī ratiņus jane powertwin 😉
http://www.ss.lv/msg/lv/for-children/carriages/iognc.html tikko ieraudzīju

bubuks23 bubuks23 28. Sep 2013, 17:03 pandulaacis

Tur daudz tās tabletes iekšā 😉

bubuks23 bubuks23 28. Sep 2013, 17:02 pandulaacis

Mums visu laiku bija Dentinox smērīte,kas no iepriekš pieminētajām ir visspēcīgākā,pēc sastāva! Tagad mums ir bezkrāsains šķidrums Dentinox NAF, tiesa no Norvēģijas vests,bet palōdz ideāli,pat man pašai palīdz uz kādām 30min tā vieta ir tāda diezgan nejūtīga kad uzsmērē...man pašai patreiz aug gudrības zobs 😀 Pie tam mazajai šis ļoti patīk, viņa pati rāda,ka vajag smērēt un pati arī to dara 😃 cik nu izdodas... manai ir 1,6g un mums tuliņ būs laukā 15. un 16. zobs (apakšējie acu zobi). Teikšu,ka augšējie acu zobi mūs mocija 3mēnešus,bet tā pereodiski... bet tā labi gulējusi laikam kādus 6mēn, pirms tam bija kādus 2-3mēn laime gulēt labi,kas man skaitās pieiet pie bērna 1-3x pa nakti 😃 Bet zobu laikā tās ir neskaitāmas reizes un ir blakus ņemta ar uz visu nakti,jo savādāk bļauj dikti ilgi,bet mīļā miega labad jau var 😃
Par tām Dentokind tabletēm arī labas atsaksmes esmu dzirdējusi,bet pati kkā nenopirku un neizmēģināju 😀
Iespējams,ka kkur var pasūtīt tādu,vai kāds no ārzemēm var atvest 😉
http://www.apotekdirekte.no/products/dentinox-naf-opplosning-til-tannkjott-10ml tāds 😀

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 23:31 indrasniega

Mums kā reiz ir Dentinox, kas līdz šim neslikti palīdzēja, bet tagad, dzerokļiem nākot, izskatās par vārgu.

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 21:54 milana111

Izklausās labi! Cena gan iespaidīga - cerams, iepakojumā ir vairāk kā 10 tabletes, bet noteikti ir vērts pamēģināt! Paldies! 😀

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 21:53 indrasniega

Viņa mani spārda, guļot blakus, bet tētim uz rokas / pleca galīgi negrib migt ciet. Tur jau tā mana nepatika. Turklāt negribam pieradināt atkal gulēt ar mums, citādi pēc mēneša vienā gultā gulēsim veseli četri, kas izklausās pēc drausmīga scenārija.
Gadās, ka pilnā balsī taurē aptuveni 30 - 60 minūtes pa 3 reizēm naktī, nav jau tā, ka tikai 1 koncertiņš. Nomierinošas tējiņas uz mani gan nekad nav iedarbojušās.
😉

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 18:09 lauvinja

Nu, parādi man māti, kura, iespējams, mēnesi labprātīgi grūdīs bērnā iekšā zāles! 😀 Kā mana pieredze rāda, zobs var līst ārā 3 - 4 nedēļas, visādi gadās. Tagad arī pēc steidzīgajiem neizskatās. Tabletīšu vietā labprātāk dotu ko homeopātisku / dabisku, bet ko?

lauvinja lauvinja 27. Sep 2013, 17:44

No veinas puses negribas mazuli pičkāt ar zālēm, no otras, iedomājies, ka tev sāp zobs un pretsāpju tabletīšu veitā tev peidāvā pagulēt.....

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 16:10 bārbala zāle

Mums ar ēšanu nav absolūti nekādu problēmu. Kā jau teicu - dienā absolūti normāls bērns. Ēd labi. Saraudas vienīgi par sīkumiem. Mums tie ļaunie zobi vēl 8 jāsagaida - pirms mēneša izlīda "četrpaka", tagad lien vēl 2 vai 4 - pagaidām grūti saprast. Ģimenes ārste tik minēja veco, nezinu, cik labo Nurofenu (nekad nav nācies lietot), bet ilgstoši jau nedrīkst nevienas zāles, tāpēc arī meklēju iespējamos tautas līdzekļus - mazums, tādu un tādu zālīšu novārījums arī dod vismaz kaut kādu efektu. Dažas dienas devu pirms miega Panadolu, kas ir Nurofena līdzinieks, diemžēl bļaušana neizpalika.

Paciest brēkšanu ir visai grūti, ja mamma ir 8, 5. mēnesī, ļoti grib izgulēties un jau laicīgi sāk krist izmisumā - kā naktī būs divus brēcējus iemidzināt, jo meita vislabprātāk iemieg pie manis - tētis savu autoritāti miega jautājumos ir zaudējis.

Liene Krúza Liene Krúza 27. Sep 2013, 16:05

man pat arsts ieteica ja loti nemieriga,raud pie zobiu naksanas,lai dodu nurofenu,jo tas mazina sapes. Tad jau laikam cinities,paciest breksanu,neka uz nakti iedod vinai atbilstosu devu tevis mineto NUROFENU. zobs jau nenaks muzibu

pandulaacis pandulaacis 27. Sep 2013, 15:44

👋