Lindex laiž klajā mājas preču kolekciju bērniem

Lindex laiž klajā mājas preču kolekciju bērniem

30. Jan 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ļoti populārais Lindex mazuļu preču sortiments tiek paplašināts, tajā iekļaujot kolekciju “Lindex Baby Home” — rotaļīgu mājas preču kolekciju bērniem. 

Mazuļu preču sortimenta populārā krāsu gamma un raksti tagad ir izmantoti arī gultasveļā, dvieļos, uzglabāšanas grozos, kā arī citās precēs. Tāpat kā mazuļu apģērbi, arī mājas preču kolekcija ir izgatavota no organiskās kokvilnas un pārstrādāta poliestera, un visiem kokvilnas izstrādājumiem ir GOTS sertifikāts. 

Mazuļu preču sortimentā Lindex tagad ievieš rotaļīgu interjeru ar savu jauno kolekciju “Lindex Baby Home”. Kolekcijā ir iekļauts viss, sākot no mīkstas gultasveļas, praktiskiem uzglabāšanas groziem un dekoratīvām karodziņu virtenēm līdz pat ērtiem frotē dvieļiem, siltām mazuļu sedziņām, spilveniem un mīkstajām rotaļlietām. Visam Lindex mazuļu preču sortimentam ir vienmēr aktuāls dizains un augsta kvalitāte. Izstrādājumi ir paredzēti rotaļīgai ikdienai un ilglaicīgai lietošanai. 

“Kolekcija “Lindex Baby Home” ir mūsu mazuļu preču sortimenta gaidīts paplašinājums, un, tāpat kā mazuļu apģērbi, arī mājas preču kolekcija ir izgatavota no organiskās kokvilnas un pārstrādāta poliestera, un visiem kokvilnas izstrādājumiem ir GOTS sertifikāts. Mazuļu mājas preču kolekcijai ir tā pati jaukā krāsu gamma un raksti kā mazuļu apģērbiem, kas tik ļoti patīk mūsu klientiem,” stāsta Ingers Lundkvists (Inger Lundqvist), Lindex bērnu apģērbu nodaļas dizaina un iepirkumu vadītājs. 

Gan mājas preču kolekcijas, gan arī mazuļu apģērbu dizains ir balstīts uz divām atšķirīgām, abiem dzimumiem paredzētām koncepcijām: Colour Pops un Soft Nature, kur Soft Nature atspoguļo skaidru skandināvu stilu ar neuzkrītošu krāsu spektru un sīkiem rakstiem, savukārt Colour Pops ir rotaļīgs stils ar krāsainu un izteiksmīgu dizainu. 

“Mēs vēlamies saviem klientiem piedāvāt vienmēr aktuālus izstrādājumus, ko pēc kārtas var lietot vairāki bērni. Ar kolekciju “Lindex Baby Home” ceram iedvesmot savus klientus ar stilu, kas izceļas un apliecina krāsu prieku,” saka Ingers Lundkvists. 

Kolekcija “Lindex Baby Home” būs pieejama  Lindex veikalos ar mazuļu preču sortimentu un vietnē lindex.com no 30. janvāra.