LAIMĒ vienu no 13 LEGO® komplektiem!

LAIMĒ vienu no 13 LEGO® komplektiem!

07. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šai brīnumainajā un mierpilnajā laikā, kad cītīgi gādājam dāvanas, lai iepriecinātu savus mīļos, var gadīties apjukt plašajā preču klāstā. Mēs esam apkopojuši kārotāko dāvanu sarakstu, kas noteikti iepriecinās bērnus Ziemassvētku rītā, turklāt LEGO® komplekti sniegs prieku ne tikai svētkos, bet visa gada garumā. Lasiet tālāk un izvēlieties komplektus, kuri būs labākā un atbilstošākā dāvana tieši Jūsu mazajam!

Gada izskaņā piedāvājam piedalīties konkursā ar grandiozu balvu fondu un laimēt dāvanu maisam kādu no bērna sen kārotajiem LEGO® komplektiem.

Lai piedalītos konkursā:

  • komentāros raksti, kuru no LEGO® komplektiem vēlies laimēt?
  • pastāsti, cik veca ir Tava atvasīte un ko Tavam mazajam no LEGO® patīk būvēt visvairāk?

Lai palielinātu savas izredzes laimēt, piedalies arī Facebook konkursā, jo 18.decembrī izlozēsim tos 13 laimīgos, kas tiks pie kārotā LEGO®. Uzvarētāji tiks noteikti pēc nejaušības principa izlozes kārtībā starp visiem Māmiņu Kluba portāla un Facebook konkursa dalībniekiem.

Balvās dāvināsim:

  1. LEGO® DUPLO® Ciparu vilciens (10847)
  2. LEGO® DUPLO® Tvaika lokomotīve (10874)
  3. LEGO® DUPLO® Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts (10863)
  4. LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas kūrorts (41347)
  5. LEGO® Friends Draudzības māja (41340)
  6. LEGO® Friends Mia māja kokā (41335)
  7. LEGO® City Mobilais komandcentrs (60139)
  8. LEGO® City Ātrā pakaļdzīšanās (60138)
  9. LEGO® NINJAGO® Vētras nesējs (70652)
  10. LEGO® NINJAGO® Pirmdedzis (70653)
  11. LEGO® Technic Kāpurķēžu sacīkšu auto ar tālvadības pulti (42065)
  12. LEGO® BOOST Radošais komplekts (17101) 
  13. LEGO City Pasažieru vilcienu (60197)

BALVU FONDS

LEGO® DUPLO® (1,5 - 5 gadi) – nebeidzamas radošu rotaļu iespējas pašiem mazākajiem

LEGO DUPLO klucīši ir divas reizes lielāki par parastajiem LEGO klucīšiem un īpaši izstrādāti, lai būtu droši un ērti mazajām rociņām. LEGO DUPLO komplekti ir krāsaini, interesanti, iztēli raisoši un palīdz mazajiem būvētājiem apgūt arvien jaunas prasmes un iemaņas.

“Ciparu vilciens” (10847) ir raiba iepazīšanās ar cipariem un skaitīšanu. Zinātkārajiem bērniņiem ļoti patiks būvēt, pārbūvēt un rotaļāties ar šo krāsaino vilcieniņu, vienlaikus apgūstot ciparus un trenējot prasmi skaitīt.

Mazie mašīnisti noteikti novērtēs arī komplektu “Tvaika lokomotīve” (10874) ar viegli vadāmu inerces motoru, kas uzlabo bērna roku-acu koordināciju un sīko motoriku. Komplektā ietilpst arī 5 aktivitāšu klucīši, lai dotu vilcienam dažādas komandas. Turklāt šis komplekts lieliski apvieno fiziskās un digitālās rotaļas, pateicoties iespējai savienot Tvaika lokomotīvi ar mobilo lietotni, kurā būs vēl vairāk interesantu uzdevumu un ideju rotaļām.

Savukārt mazos dzīvnieku mīļotājus noteikti iepriecinās komplekts “Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts” (10863), kas sniegs iespēju uzbūvēt savu dzīvnieku vilcienu. Tā būs lieliska iespēja pastāstīt bērnam par dažādām krāsām, šķirojot klucīšus, un par katru no attēlos redzamajiem dzīvniekiem - krokodilu, lauvu, žirafi, ziloni un putnu. Pēc aizraujošajām rotaļām ar šo vilcienu mazulis noteikti nespēs vien sagaidīt zoodārza apmeklējumu, lai apskatītu visus šos dzīvniekus arī dzīvē.

LEGO® Friends (6 – 12 gadi) – prieks un jautrība ik dienas

Lieliska dāvana radošām rotaļām būs LEGO Friends komplekts “Hārtleikas pilsētas kūrorts” (41347). Komplektā iekļauts gan ūdens atrakciju parks, viensliedes vagoniņš un viesnīca, gan pludmales daļa ar ūdens motocikliem, paraplānu, glābēju posteni un pat delfīnu. Kas gan vēl ir nepieciešams priekpilnam atvaļinājumam!

Interesantas lomu spēles rosinās komplekts “Draudzības māja” (41340). Hārtleikas pilsētas varones ir ierīkojušas LEGO® Friends galveno štābu vecajā ugunsdzēsības depo. Šeit var atpūsties jumta burbuļvannā, nodoties radošām nodarbēm Emmas mākslas telpā vai Andrea uzvedumu terasē, bet, kad atskan ugunsdzēsības trauksmes signāls, meitenēm ir jābūt gatavām jaunai misijai – jautrība nekad nebeigsies, izpildot uzdevumus kopā ar LEGO Friends draudzenēm - sportisko Stefāniju, dzīvnieku mīļotāju Mia, muzikālo Andrea, māksliniecisko Emmu un zinātni mīlošo Olīviju.

Savukārt komplekts “Mia māja kokā” (41335) piedāvā foršu iespēju izmēģināt savus spēkus mājas būvēšanā un iekārtošanā, jo galvenais uzdevums ir padarīt šo namiņu kokā par ideālu satikšanās vietu ar draugiem.

LEGO® City (5 – 12 gadi) – drosmīgajiem, uz piedzīvojumiem kārajiem varoņiem

Iejušanās policista lomā kādam var būt īsts sapnis! Ar LEGO City sērijas komplektiem “Mobilais komandcentrs” (60139) un “Ātrā pakaļdzīšanās” (60138) tas ir iespējams. Līdz ar trauksmes signālu būs jāsteidzas pēc sava policijas žetona un jāuzsāk elpu aizraujoša pakaļdzīšanās uz motocikla, ar helikopteru vai auto, lai laupītāji tiktu notverti un nogādāti cietumā.

Bet, ja bērnam patīk vilcieni, tad īstā dāvana būs LEGO City “Pasažieru vilciens” (60197). Šajā pārsteidzošajā komplektā ietilpst motorizēta lokomotīve ar Bluetooth vadāmu pulti ar 10 ātrumiem, konusveida skursteni un vadītāja kabīni ar atveramu logu, kā arī 2 vagoni ar noņemamiem jumtiem, sēdekļiem un galdiem, sliežu ceļš, būvējams perons ar 2 soliņiem un vilciena maršruta karti, luksofors un 4 LEGO minifigūras. Viss, kas nepieciešams, jautriem braucieniem ar vilcienu!

LEGO® NINJAGO® (8 – 14 gadi) – visiem veiklajiem nindzju faniem

Ar LEGO NINJAGO būvēšanas rotaļlietām mazie LEGO būvētāji nokļūs senā un teiksmainā zemē, kur mājo bezbailīgie un varonīgie nindzjas. Intriģējošais LEGO NINJAGO komplekts “Vētras nesējs” (70652) noteikti priecēs visus nindzju fanus. Kurš gan nevēlētos lidot uz zibens pūķa Vētras nesēja kopā ar nindzju Jay un šaut zibens šautras no pūķa mutes!

Cīņa pret Bezkājtētiņu un Uzgali tūdaļ sāksies! Kad cīņa būs galā, bērns priecāsies rotaļai pievienot komplektu “Pirmdedzis” (70653) un palīdzēt nindzjām Kai un Cole izglābt Pirmdedzi no Pūķu medniekiem. Ar NINJAGO sērijas komplektiem fantāziju rosinošas rotaļas būs garantētas!

LEGO® Technic™ (9 – 16 gadi) – aizraujoši izaicinājumi pieredzējušiem būvētājiem

Savukārt sacīkšu cienītājiem noteikti patiks komplekts “Kāpurķēžu sacīkšu auto ar tālvadības pulti” (42065). Ar šo pilnībā motorizēto ātrgaitas transportlīdzekli ar tālvadības pulti un milzīgajām kāpurķēdēm, kuras nodrošina vislabāko manevrētspēju, varēs gan rotēt, gan traukties pāri šķēršļiem, gan joņot zibenīgā ātrumā. Bet pēc sacīkšu beigām šo braucamo varēs pārbūvēt par jaudīgu bezceļa auto!

LEGO® BOOST Radošais komplekts (17101) (7 – 12 gadi) – bezgalīgas interaktīvu rotaļu iespējas

Šī būs pārsteidzoša dāvana ikvienam bērnam. Šis komplekts ir ne vien neticami aizraujošs un interesants, bet arī palīdz apgūt programmēšanas, inženierzinātņu un robotikas pamatus. Tas ir lielisks veids, kā interaktīvi darboties ar LEGO klucīšiem. Sākumā nepieciešams izvēlēties vienu no pieciem dažādajiem modeļiem - robotu Vernie, Ģitāru 4000, kaķi Frankie, Autobūvētāju vai M.T.R.4, pēc tam atrast viegli saprotamās būvēšanas instrukcijas bezmaksas mobilajā lietotnē un tad varēs nodoties būvēšanai, pielāgošanai un programmēšanai, lai paveiktu daudz interesantu aktivitāšu un uzdevumu. Veiciniet bērna radošumu ar LEGO BOOST!

Gūstiet iedvesmu no komplektiem, kas lieliski paspilgtinās svētku laika atmosfēru, ienesīs jautrību un palīdzēs bērniem attīstīt radošumu un iztēli, prasmi sadarboties, spēju pielāgoties un adaptēties, un uzlabos zināšanas arī par tehnoloģijām, padarot bērnus par rītdienas būvētājiem. Turklāt LEGO® komplektos atrodamās minifigūras rosina lomu spēles, tādā veidā attīstot bērnos empātiju un komunikācijas spējas.

Ienesiet svētku brīnumus savās mājās ar izklaidējošajiem LEGO® komplektiem!

natanma natanma 17. Dec 2018, 08:46

Mūsu dēls būtu neizsakāmi laimīgs, ka Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā viņš šogad atrastu LEGO City “Pasažieru vilcienu” (60197). Varu iztēloties mūsu mazā puiša lielo sajūsmu, prieka spiedzienus par kustīgo vilcienu. Mūsu vecākajam dēlam ir 7 gadi un patlaban visi Lego kluči tiek koncentrēti dažādu kosmosa kuģu būvēšanai, vienlaikus tā arī labāk izprotot galaktiku, jo, lai uzbūvētu labu kosmosa kuģi, jāzina taču, kas lācītim vēderā, kas ir tur, debesīs.

Anita.Petrova Anita.Petrova 11. Dec 2018, 10:40

Manam mazajam Emīlam drīz būs pieci gadi. Viņš ir ļoti liels Lego fans. Katru jaunu komplektu (Lego City visiecienītākie) no sākuma saliek rūpīgi pēc instrukcijas un pēc tam improvizē, liekot klāt papildus funkcijas. Instrukcijas kārtīgi glabā, jo ik pēc laika grib salikt no jauna. Šo robotu viņš jau ir kādu laiku noskatījis un būtu super priecīgs dabūt dāvanā - LEGO® BOOST Radošais komplekts (17101)

Melānija Melānija 10. Dec 2018, 21:43

Lai gan Kārlītim ir vien 8 mēneši, mēs ļoti vēlētos cipari vilcieniņu. Jo laicīgāk mazulis sāk mācīties jo labāk.

swallow swallow 08. Dec 2018, 20:11

Man ir trīs atvasītes. Lielākā meita, nu jau drīz (decembrī svinēsim apaļo dzimšanas dienu) būs 10 gadniece un mazākā meitiņai, kurai 5 gadi, savā starpā ļoti spēlējas ar Lego friends. Tapēc komplekts “Hārtleikas pilsētas kūrorts” vai “Draudzības māja” būtu perfekts papildinājums viņu lego. Viņām patīk no lego veidot mājās, kurās dzīvo ne tikai lego friends meitenes, bet arī viņu dzīvnieki, ļoti pieprasītas ir arī detaļas ar riteņiem, jo tad var izveidot visneiedomājamākos braucamrīkus. Viņām ļoti patīk fantazēt un veidot pašām savas celtnes un braucamos, tos, kas parādīti instrukciju grāmatiņās, viņas saliek tikai pirmoreiz dabūjot lego, pēc tam fantāzija lido.
Mazajam brālītim decembra beigās svinēsim pirmo gadiņu. Viņam pagaidām patīk izbērt un savākt, un visur paslēp mazās māsas lego duplo klucīšus, patīk pētīt un pārnēsāt lego duplo dzīvnieciņus. Ja man jāizvēlas, kāds būtu dēliņa pirmais, viņa paša lego komplektiņš, es izvēlētos “Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts”. 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 08. Dec 2018, 09:27

Ievai nu jau ir 2,2 gadi. No lego klucīšiem vislabprātāk taisa augstus torņus, to vēlas darīt kopā ar mammu. Par braucošu vilcienu mana vilcienu fane būtu stāvā sajūsmā, tādēļ mēs šajos svētkos būtu sajūsmā par tvaika lokomatīvi. 😀

Patimamma Patimamma 07. Dec 2018, 22:15

Esam kaislīgi Lego fani.Mājas,torņi un visu pēc iespējas augstāk.Ļoti vēlētos vinnēt Lego friends Draudzības māju savai meitiņai (6gadi).

Anda Znote Anda Znote 07. Dec 2018, 21:11

Vēlētos laimēt Tvaika lokomotīvi. Mazajam tūlīt būs 3 gadi un visvairāk patīk celt torņus.

SabinePru SabinePru 07. Dec 2018, 20:15

Meitai drīz būs 3 gadi un topā noteikti ir būvēt torņus uz lego pamatnes un tad aicināt dzīvniekus "mājiņās" un cienāt. 😀 Gribētu tvaika lokomatīvi

mincenee mincenee 07. Dec 2018, 18:10

Meitai 2.2gadi patīk būvēt vilcieniņu, parasti uz vagoniņa taisa aigstu tornīti. Ļoti priecātos par “Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts” (10863)

filologe filologe 07. Dec 2018, 13:48

Meitiņa (1,3 gadi) būtu sajūsmā par LEGO® DUPLO® Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts, jo viņai ļoti patīk dzīvnieki. No klucīšiem neko konkrētu vēl nebūvē, bet ļoti patīk tos likt vienu uz otra, priecāties par katru augstāku tornīti, ko izdevies salikt.

danjux danjux 07. Dec 2018, 13:46

Man ir 2 puikas - Olivers un Valters. Oliveram drīz paliks pus otrs gadiņš, bet Valteram nupat palika 6 gadi. Abi ir lieli LEGO fani. Mazākais labprāt spēlējas ar LEGO Duplo autobusiņu, karuseli un mēģina katru reizi klucīšus salikt kopā savādāk. Viņš noteikti priecātos par LEGO DUPLO Ciparu vilcieniņu (10847). Vecākais brālis ir liels dažādu braucamo būvētājs no LEGO klucīšiem. Labprāt taisa trases un rīko sacensības. Viņš noteikti priecātos par LEGO City "Pasažieru vilcienu" (60197).

Iveria Iveria 07. Dec 2018, 13:31

Mūsu bērniņš vēl tikai pusgadu vecs, bet laiks skrien ātri un nemaz nepamanīsim, ka mazais jau pats skries un darbosies + tētis arī ir liels Lego fans. Tāpēc mēs priecātos par LEGO® DUPLO® Tvaika lokomotīvi! 😀

Mamm.mamm Mamm.mamm 07. Dec 2018, 12:14

Vēlētos laimēt Lego Duplo tvaika lokomatīvi.
Divus gadus vecajai atvasītei ļoti patīk būvēt mājas, torņus un Lego Duplo mašīnas. Forši, ka uz ritentiņu pamatnītes var uzbūvēt visneiedomājamākos auto. 😀

Brīve Brīve 07. Dec 2018, 10:54

Man ir 3 atvasītes - 1,6g., 3g.un 5g. Lego Duplo ir vienīgā rotaļlieta, kas viņas vieno, ar kuru mierīgi, bez konkurences, ķīviņiem rotaļājas visas kopā, vienīgā ar ko priecājas spēlēties arī tētis. Brīžos kad visi satup uz paklāja un spēlējas ar Lego Duplo ir mani mazie svētki. Par kustīgo lokomotīvi manējās spiegtu no sajūsmas.

Katrīna Zarāne Katrīna Zarāne 07. Dec 2018, 10:29

Līnai ir 5 gadi, bet ar LEGO Friends, kas paredzēts no 6 gadiem draudzējas jau no 3 gadiem. Mēs ļoti priecātos par "LEGO Friends Hārtleikas pilsētas kūrorts", jo ik dienu no visiem LEGO mums patīk būvēt pilsētu ar mājām. 😀

Cielavinna Cielavinna 07. Dec 2018, 10:17

Man ir divi puikas: Rūdolfam 11.decembrī paliek 1gads un Raivo, kurš ir 7 gadus vecs. Abiem ļoti patīk Lego un būvēts tiek katru reizi savs, kas tai brīdī ienāk prātā, visbiežāk tās ir mašīnas, Rūdolfs vēl tikai mēģina klucīšus salikt kopā. Es domāju, ka Rūdis priecātos par “Mans pirmais dzīvnieku klucīšu komplekts” (10863), jo viņam patīk dzīvnieki un vilcieni. Raivo kā jau topošais policists priecātos par “Mobilais komandcentrs” (60139), jo jau tagad tiek apcietināti visi kas neklausas: gan mamma, tētis, gan mazais brālis.

ciparniica ciparniica 07. Dec 2018, 10:09

Mana 5 gadus vecā dāma ļoti priecātos par Lego friends Draudzības mājas komplektiņu, jo viņai īpaši no lego patīk būvēt dažādas mājiņas.

andermad andermad 07. Dec 2018, 09:24

Mans nu jau gandrīz trīsgadnieks Artūrs būtu sajūsmā par LEGO® DUPLO® Tvaika lokomotīve komplektu.
Lego Duplo kluči mūsu ikdienas dzīvē ir lielisks sabiedrotais gan mācību procesā (cipariņi, krāsas utt), gan kopīgi visiem spēlējoties un būvējot mašīnas, mājas, torņus, trases...

Madaras mamma Madaras mamma 07. Dec 2018, 09:15

Priecātos par “Ciparu vilcienu”