Laiks atteikties, bet varbūt tomēr nē?!?!

Laiks atteikties, bet varbūt tomēr nē?!?!

04. Jul 2017, 18:24 Ilvija82 Ilvija82

Labs vakars!

Mans puisēns ir 3 gadus un vienu mēnesi vecs. Saprotu, ka būtu laiks atteikties no podiņa, par ko liecina sauss pampers pa nakti, regulārs podiņa apmeklējums. Dārziņā vairs nevajag vienreizējos paladziņus guļot pusdienlaiku, mājās arī čuč saldā miedziņā. Uz nakti lietojam pamperu, bet varbūt ir laiks teikt attā?!?! Tagad būtu īstais laiks, bet kā panākt, lai bērns sāktu iet uz lielā poda?! Ir iegādāts poda paliktnis un kāpslītis, bet īsti vēl nav gatavs tos izmantot. Ar tēti jautājam, kad Rainers ies uz lielā poda, bet atbildē skan, ka pēc tam....varbūt tomēr vēl nav gatavs teikt ardievas pamperam?!?

20170704181545-90111.jpg

Vēl ir viena lieta, kas varētu traucēt - Rainers čuč redeļu gultiņā - vietas tajā ir daudz, viņš pats ierāpjas un izrāpjas, bet saprotu, kamēr viņš gulēs redeļu gultiņā, cerība, ka naktī dosies uz podiņa ir maza.

Ir iegādāta normāla gulta, kurai nepieciešami vizuāli uzlabojumi, tāpēc domāju, kamēr dēlēns čučēs mazajā gultiņā, tikmēr uz nakti pamperu nost neņemšu. Kad sāks gulēt lielākā gultā, no kuras viegli un ātri izkāpt, tad uz nakti uzklāšu paladziņu, atstāšu biksītes, nolikšu istabā podiņu un cerēšu, ka viss izdosies! Un visticamāk, ka tikai pēc tam sekos dēla attiecības ar lielo podu.

Ir bijis tikai viens atgadījums, kad bikses ir slapjas - tas notika lielveikala pašā centrā. Bija smieklīgi, kad bija jādodas mājās ar slapjām biksēm, pat zeķes bija slapjas...mazliet atgādināja mani 9. grūtniecības mēnesī....:)

Pārējos veiksmes un neveiksmes stāstus var lasīt manā profilā!

Jauku vakaru vēlot,

Ilvija.