Superbēbītes māmiņa: Lai tā aukstā ziema nāk, mūs Lodger Bunker sildīt sāk

Superbēbītes māmiņa: Lai tā aukstā ziema nāk, mūs Lodger Bunker sildīt sāk

29. Nov 2013, 00:00 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

Pirms kāda laika jau lūkoju pēc padoma, ko labāk izvēlēties gada aukstajam laikam. visu ko pamēģinājām, apskatījām, izlasījām un nu beidzot esam tikuši pie sava - jāsaka - labākā drauga ziemā! Lodger Bunker segas! Protams, ka es tāpat kā jebkura māmiņa grib savam bērniņam pašu labāko, un nu sķiet, ka tas ir arī atrasts! domas dalījās starp dažādiem ''maisiem, kovertiem utt, tomēr ieteikumi un citu māmiņu pieredze lika nosliekties par labu tieši ''Kūniņai'' - Tādu mīļvārdiņu ir ieguvusi Lodger Bunker sega mūsumājās :)  Jo meitiņa kā mazs taurenīts pirms došanās plašajā pasaulē! Snīpis vien laukā! 

20131127091910-54996.jpg

Tā nu šī sega izskatās pašā sākumā, pirms sākusi pildīt savus tiešos pienākumus, proti bērniņa sildīšanas pastaigas laikā. Man pirmajā mirklī likās, ka kaut kā pa mazu tā kaste, priekš tādas slitas segas, bet nekā - tas pirmais iespaids tāds maldīgs :) Jau izņemot  ārā no kastes tā uzreiz kļuva par lielu un mīkstu segu. Tas mani iepriecināja, jo skaidrs, ka neaizņems ļoti daudz vietas glabājot! 

20131127092029-82844.jpg 20131127092131-72298.jpg

Pirmais, ko ievēroju, materiāls - patīkams un mīksts. Te jāuzsver, ka Lodger Bunker sega ir no poliestera vilnas -  tā neizraisa alerģiju un arī lieki nesviedrē, ko savukārt varētu izraisīt dabīgie materiāli. Nav taču nevienam jāsaka, cik forša sajūta ir tad, kad mēs mājās ieritinamies kādā plediņā.. Silti un ērti. Tad nu gatavas pirmajai pastaigai! It kā jau ārā nav vēl tik aukssts, lai ģērbtu bērnu tik biezi kā ziemā, tomēr mana skepse iesākumā ņēma virsroku. Protams, pirmajā pastaigā mans bērns tika saģērbts kā parasti, rudenīgā pastaigā, pa virsu vēl uzvilku siltās bikses un silto jaku! Ilgi nebija jādomā, ka tas viss vairs nav nepieciešams. LodgerBunker sega brīnišķīgi saglabāja siltumu. Man pašai negribējās ticēt, ka tā tas ir iespējams, bet šobrīd ejot ārā pastaigās es meitai uzvelku tikai cepurīti un mazo jaciņu! Iekšā segā un ejam laukā! Un tas manuprāt ir milzīgs +   Bērns nav satuntulēt kā tas parasti notiek, nav jāvelk biezais kombinezons un mazā draiskule var arī pakustēties. Ja viņa pastaigas laikā sen jau kā vairs neguļ - daudz skatās apkārt, cilā rokas, kājās un iesākumā baidījos ka šī sega neļaus to izbaudīt, bet nē - viss kārtībā. 

20131127092311-56836.jpg

Pagaidām, kamēr esam guļus stāvoklī, nekas nav jāsprādzē un jāliek, tomēr, ja ir nepieciešamība to darīt, tad  Bunker segai ir speciāli caurumi, lai šo segu varētu iestiprināt gan autosēdeklītī gan ratu sēžamajā daļā. To gan mēs pašas vēl neesam izmēģinājušas, jo kā jau teicu, vēl guļam, tomēr nedomāju, ka vajadzētu būt kādām problēmām. Mums ir ratu oriģinālais sēžammaiss, bet jau tagad skaidri zinu, ka tas nebūs gana silts. Tādēļ, par cik Bunkera sega ir divdaļīga, tai ir izņemama siltā daļa un lietojama atsevišķi, es to varu lietot arī kopā ar ratu maisu.

Sanāk tik slavēt, bet nu palasiet, ko saka citas mammas - gluži līdzīgi, īsti nevaru atrast neko, kas mani nepatīk!

Absolūti ģeniāla ir savelkamā galvas daļa..Tāda personalizēta kapucīte :)  Nekādi vēji nesapūtīs un trokšņi arī, pēkšņi garām braucoša ātrā palīdzība ar sirēnām vai kādi citi trokšņi tiek noslāpēti - labāks miegs un bērns neuzraujas augšā. 

Un mēs jau kā tādas kārtīgas dāmas, parūpējāies arī par kādu ļoti siltu un ērtu aksesuāru - patiesībā, manuprāt, absolūta nepieciešamība - roku sildītājs!

20131127094321-14762.jpg

izvēlējāmies to tādā pašā krāsā kā segu, jo, ja šobrīd neviens to mūsu segu neredz un nav nozīmes vai šīs lietas ir vienā krāsā, tomēr jau nākamajā ziemā sēžamajā dāļā mēs gluži kā saskaņojot kurpes ar somiņu, būsim saskaņojušas segu ar roku sildītāju :) Nieciņš, bet patīkami! Nu un patiesībā - ja par krāsām, tad Lodger Bunker sega ir pieejama teju visās varavīksnes krāsās! un šīs ir tikai dažas no tām:

20131127090424-46987.jpg

Tas par ko esmu varbūt mazliet satraukusies ir materiāla attiecības ar lietu un sniegu, tomēr materiāls, teorētiski ir ūdeni neuzsūcošs un ja vien neplānojat uzturēties zem ūdenskrituma, škiet, ka kreņķiem nevajadzētu būt. Nu tieši tādiem pašiem kā ar jebkuru citu materiālu ziemā. Ikviena lieta pēc kāda laika paliek mitra! Bet varu ieteikt mazu viltību, ja nu tiešām mīļākais pastaigas laiks Jums tad, kad snieg vai līst - ir nopērkami tādi mēbeļu apstrādes materiāli, kas atgrūž netīrumus un ūdeni, ar tiem parasti apstrādā gaišas mēbeles, man tāds arī mašīnai salonā, jo tas ir no gaiša auduma.. Viņš līdzīgi kā novaskotai mašīnai. Lietus piles skrien prom! :) 

Tad nu tā - jāsaka vēlreiz paldies visām māmiņām, kas palīdzēja saprast, kas ir tas labākais - mēs savu izvēli izdarījām par labu Lodger Bunker segai - un iesakām to arī citām mammām- mums tiešām patīk! 

 

Un ģērbjot meitiņu iešanai ārā, parasti skaitu visādus pantiņus, tad nu mums arīšoreiz ir Lodger Bunker segai par godu četrrindīte :) 

Skat, jau arā mūsuprāt

Ziema klāt, ziema klāt!

Aukstais laiks kad biedēt nāk,

Lodger Bunker sildīt sāk! 

 

Lai Jums siltas un ērtas pastaigas :) un vēljoprojām - nebeidzami daudz aizraujošu un jautru mirkļu kopā ar saviem mazajiem un lielajiem bēbīšiem :) 


20130812113641-47913.jpg 

*jebkāda veida šajā blogā ievietoto fotogrāfiju kopēšana, pārpublicēšana vai jebkāda cita darbība ar foto un publicēto informāciju ir aizliegta.

06. Dec 2013, 08:30 sandee

Meklē draugiem.lv meiteni vārdā Anitra Eglīte. Viņai ir brīnišķīga darbnīca - Ideju manufaktūra. Tur top daudz brīnišķīgu lietu mazuļiem!

27. Nov 2013, 19:34 pikolo

Palasies, ko raksta māmiņas komentāros pie iepriekšējā bloga.
http://www.maminuklubs.lv/bebitis/lai-mazulim-silti-un-maminai-erti-palidziet-izveleties-234947/

27. Nov 2013, 19:24 pikolo

es viñu regulāri izmantoju autobeñkī. Łoti ērti!

27. Nov 2013, 19:23

mēs arī esam par Lodger Bunker. 😀
Šobrīd ejot pastaigās iekšējo silto dału esmu izñēmusi. Gaidu, kad būs lielāki "mīnusi".

27. Nov 2013, 19:19 iguaana

http://www.mixxnet.lv/bk-pieci-nulle-cetri - redz kur ir mūsējais 😀

Tad nu lai izdodas 😉

27. Nov 2013, 17:19 kvaste

Kolosāli 😉

27. Nov 2013, 17:19

aizmirsu bildīti pievienot! mums ir šāds 😀

27. Nov 2013, 17:17 ilze.b

sveicināta, Ilze 😉

viss kārtībā! Nqv par ko atvainoties 😀
Ja par Lodger bunkeru, tad skaties internetā, dažādos interneta veikalos ir pieejami dažādi veidi, krāsas un cenas ari protams atšķiras, tādēļ - kaut lai Google nāk Tev palīgā 😀 tivcu, ka atradīsi sev optimālu variantu! Un, protams, arī ss.lv vai citos sludinājumu portālos vari mēģināt atrast 😀
ja par ''šūpulīti'', tad tas krēsliņš mums ir mantojumā no abām manām māsām un viņam jau ir 5 gadi 😀 Fisher Price ražojums un patiesībā, pirms māsa atcerējās ka viņai tāds vasarnīcā stāv, es dikti ilgi meklēju internetā un pa veikaliem optimālu variantu! cenas, manuprāt viņiem neadekvāti dārgas, tādēļ, noteikti iesaku meklēt internetā sludinājumos.. tur var vismaz par prātīgām naudiņām atrast. Un kā viena mana paziņa teica - to audumiņu var arī pāršūt, ja nu galīgi negribas no citiem.. gudrā vārdā viņus par šezlongiem sauc 😀
Mūsējais ir arī ar muzikālo daļu un gaismiņām, bet tās praktiski neizmantoju, vienu reizi meitiņai uzliku, bet likās, ka pilnīgi lieki, tādēļ, šad tad, kad nu viņai galīgi negribās bnk gulēt uz grīdas, tad ielieku krēsliņā. Pirmo reizi viņu tajā ieliku, šķiet, kad viņai bija kāds 1.5 mēnesis. Ilgi gan neturēju. pavisam maziņam jau nav īsti labi muguriņai!
Tā kā - lai veiksmīgi meklējumi 😀 Par Lodger Bunkeru domāju, tiešām ir vērts padomāt, ja par sēžamo krēsliņu, tad šobrīd, ielieku viņu tajā pavisam reti.

Lai izdodas - un sveicieni mazajam kunkulītim 😉

27. Nov 2013, 15:07 eg3107

Nu vismaz pagaidām nekādus kombinezonus nevajag un domāju, ka arī tad, kad būs kārtīga ziema klaāt, iztiksim bez tuntulēšanas. 😀 un mums arī kulba nav nekāda lielā, tomēr ar visu Lodger Bunker vietas pietiktu vēl kādai segai 😀

27. Nov 2013, 15:04 Marikucis

Mājas drēbītes + parasta adīta jaciņa un kājās ir tikai zeķubikses. Vienīgi, ja vēlies vilkt tā, lai rociņas laukā, tad gan āra jaka augšā jāvelk un cimdiņi.

27. Nov 2013, 14:03 Marikucis

Mees velkam garroku body un adiitu kapucjacinju...un visss...

27. Nov 2013, 14:03 pienene28

Mees dabuujaam mazlietotu ss.lv par 20Ls!!!Tiesaaam superiiga lieta!!!

Elizel Elizel 27. Nov 2013, 11:12

Mēs pirkām jaunu par 55Ls, mixnet.lv 😀

27. Nov 2013, 11:02 pienene28

Jauns būs vidēji 50, 60 ls. Atšķiras dažādiem modelīšiem cena.

27. Nov 2013, 11:00 Elizel

Gadās 😃

27. Nov 2013, 10:59 Lindīgā19

Nop. Kopš pirmās dienas dzelteni 😀

Elizel Elizel 27. Nov 2013, 10:57

Mēs arī vakar iegādājāmies Lodger bunker, tik vēl nesanāks šodien izmēģināt - tētis aizbraucis uz darbu ar ratiem bagāžniekā 😀