Kazas piena desertiņš

Kazas piena desertiņš

25. Sep 2019, 11:55 Melānija Melānija

Tā kā esam cītīgi Latvijas apceļotāji un mēdzam bieži izkustēties no mājām, tad viens no mūsu labākajiem draugiem ir augļu biezenīši. Tos Kārlēns ir ļoti iecienījis, ja dodamies kādā garākā pastaigā vai vienkārši ciemos. 

Testējam Kabrita augļu biezenīšus ne pirmo reizi. Un jāatzīst, ka Kārlim tie ļoti garšo. Paldies Māmiņu klubam par fantastiskajiem pasākumiem kuros praktiski vienmēr ir iespēja bērniņam nobaudīt Kabrita saldos augļu biezenīšus.  Un ja reiz ir iespēja tos iegādāties uz vietas kādā no pasākumiem, tad mēs to arī izmantojam.

Kabrita biezenīšiem ir kāda īpaša sastāvdaļa, kas daļai lietotāju varētu nepatikt un tas ir kazas piens. Savukārt mums tas piedod savu odziņu un garšu, kas liek garšas kārpiņām pamosties un baudīt. 

Šoreiz testējām 3 biezenīšus:

1. "Ābolu un burkānu biezeni"

2. "Augļu smūtiju"

3. "Ābolu, banānu un zemeņu biezeni" 

Viens no Kārlīša mīļākajiem biezenīšiem ir "Augļu smūtijs". To viņš paķēra kā pirmo un nepilnas minūtes laikā arī izēda. Šķiet, ka lielākais garšas pastiprinātājs ir ananāsu sulas koncentrāts kas piedod ļoti patīkamu un saldu garšu.

Katrs no tiem ir debešķīgs un baudāms. Kazas piens neliek saviebties un piedod īpašu garšu. Ja reiz būtu jāizvēlās, tad Kabrita biezenīšus liktu pirmajā vietā. Tikai tādēļ vien, ka tie ir garšīgi, veselīgi un dabīgi kuru sastāvā ir saldais krējums no kazas piena. 

Pilnīgi pietiekams un sātīgs, lai aizstātu kādu no ēdienreizēm.