Kā iepazīstināt bērnu ar dzīvnieku pasauli? Dalies ar ieteikumiem un laimē LEGO DUPLO!

Kā iepazīstināt bērnu ar dzīvnieku pasauli? Dalies ar ieteikumiem un laimē LEGO DUPLO!

20. Apr 2021, 09:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzīvnieku pasaule ir ļoti daudzveidīga - sākot no mājdzīvniekiem, beidzot ar eksotiskiem dzīvniekiem, kas mīt džungļos. Mūsu, vecāku, pienākums ir bērniem palīdzēt iepazīt plašo dzīvnieku pasauli, stāstot par dzīvnieku dabu, ko katrs no tiem ēd un kur dzīvo.

Viens no veidiem, kā bērnu iepazīstināt ar dzīvnieku pasauli, ir rotaļāšanās, jo tādējādi katram dzīvniekam varam piedēvēt tam raksturīgās īpašības, stāstīt, kur katrs zvēriņš dzīvo un no kā pārtiek. Kā jūsmājās tiek iepzīti dzīvnieki?

Piedalies konkursā un laimē balvu, kas bērna rotaļāšanos padarīs vēl aizraujošāku!

Lai piedalītos konkursā:

  • Nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu;
  • Komentāros pie konkursa ieraksta pastāsti, kā jūs iepazīstinat bērnu ar daudzveidīgo dzīvnieku pasauli? Varbūt jūs izmantojat rotaļlietas, jums iecienīta ir kāda īpaša grāmata par dzīvniekiem vai arī filmiņa?

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

KONKURSA BALVA

Starp visu atbilžu autoriem 23. aprīlī izvēlēsimies vienu laimīgo, kuram dāvināsim

LEGO® DUPLO® komplektu

Zirgu stallis un ponija aprūpe

LEGO® DUPLO® Pilsētas komplektā "Zirgu stallis un ponija aprūpe" (10951) ir viss, kas mazajam dzīvnieku mīļotājam nepieciešams, lai rūpētos par 2 jaukiem ponijiem. Radošas rotaļas un priekpilna mācīšanās nekad nebeigsies. Poniju stallis rotaļām un mācībām. Poniju stallī katra diena ir aizraujoša. 2 jaukie poniji ir jāpabaro, bet pēc tam var doties izjādē. Pēc tam tiem ir jāiedod padzerties un jāizsukā kažoks. Neaizmirsti tiem sagatavot ērtu guļvietu. Rotaļās atveidojot rūpes par ponijiem stallī, tiek veicināta pirmsskolas vecuma bērnu attīstība, it īpaši sīkās motorikas prasmes, kā arī sociālās un emocionālās iemaņas. Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem. LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā brīvas rotaļas, kā arī iespēju paust savu radošumu un ar prieku mācīties. Ar DUPLO rotaļu komplektiem vecāki var rotaļāties kopā ar mazuli un veicināt bērna attīstību.