Izmēģinājām Huggies Elite Soft- patika gan dēlam, gan man!

Izmēģinājām Huggies Elite Soft- patika gan dēlam, gan man!

02. Jan 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Simpātiskas, baltas ar gaiši violetu, ar Vinniju Pūku uz punča.  Mans dēls jau divus gadus pazīst Vinniju Pūku un nu esam nomainījuši autiņbiksītes ar iecienīto personību. Izmērs 4 vai 4+. 

20171220114829-56993.jpg

Ko varu teikt par tehniskām lietām? Labas, patīkamas autiņbiksītes. Patīkamas pēc taustes, mīkstas iekšienē, bez smaržas un bez ķīmiskām papildvielām.

Jostiņa ir ļoti ērta, viegli apņem vēderiņu ar regulējamām līplentām.  Turklāt novērtēju, ka līplentas var izmantot arī vairākkārtīgi un līplentas ir tikpat efektīvas kā pirmajā reizē. Huggies Elite Soft ir patiesi mīkstākās autiņbiksītes,kāds ir redzētas.

Arī uzsūktspēja ir ļoti laba. Parasti pēc nakts gulēšanas nākas mainīt arī apģērbu, bet, izmēģinot šīs autiņbiksītes, neko tādu nenovēroju. Tāpat autiņbiksītēm aizmugurē ir īpaša kabatiņa, kas aiztur noplūdes gar muguras daļu, vienalga, vai bērniņš mierīgi guļ vai aktīvi kustas dienas laikā. 

Vēl kāda patīkama fīča ir mitruma indikators, kas ir dzeltenā krāsā, bet brīdī,kad laiks nomainīt autiņbiksītes, tas kļūst zili zaļš. 

20180102100634-37978.jpg

Lūk, šādi ir mani novērojumi attiecībā uz autiņbiksītēm. Visvairāk novērtēju maigumu, materiālu kvalitāti, dabīgumu un nelielos sīkumus, kas autiņbiksītes izceļ konkurentu vidū. Un, protams, dēlam ļoti patīk Vinnija Pūka varonis!

Margarita, maminklub.lv