Ikgada rituāls – astrologa konsultācija

Ikgada rituāls – astrologa konsultācija

08. Aug 2013, 11:30 gucci123 gucci123

Labdien!

Jau vairākus gadus man ir īpašs rituāls – astrologa konsultācija. Pirmo reizi ar astrologu tikos pēc kolēģēs ieteikuma, jo tai laika posmā manā ģimenē bija krīzes situācija, no kuras kādu laiku neredzēju izeju. Tā kā kolēģe pati mācījās astroloģiju, viņa ieteica vienu no savām skolotājām, un tā es tiku pie sava astrologa, ar kuru nu jau vairāku gadu garumā ir izveidojušās ne tikai lietišķas, bet arī draudzīgas attiecības.

Protams, skeptiķi argumentētu, ka labs astrologs ir lielisks psihologs, un nav jāiet un jāmaksā par to, ko var paveikt cits speciālists. Taču te ir kas vairāk… un kas tas ir? Manā skatījumā – mēs, cilvēki, ja vien spējam analizēt sevi un savu rīcību, zemapziņā zinām izeju no jebkuras situācijas. Un šajā situācijā astrologs ir tas, kas, kā saka, ar īpašām zināšanām spēj salikt visu „pa plauktiņiem”: apstiprināt vai arī noraidīt vienu vai otru soli, pamudināt vai kavēt kādu rīcību, iedrošināt vai likt pārdomāt kādu ideju.

Ļoti liels pluss ir tas, ka mans astrologs pēta ne tikai astroloģisko karti, bet arī liek Taro kārtis, kas palīdz izkristalizēt konkrēto jautājumu, piemēram, vai šobrīd ir labvēlīgs laiks mainīt darba vietu, vai mans bērns iedzīvosies bērnu dārzā u.tml.

Atzīšos, ka esmu guvusi lielāku pārliecību daudzām rīcībām, ko esmu plānojusi, piemēram, viens no galvenajiem soļiem bija ķeizargrieziena datuma un laika izvēle. Jā, kāds teiks, ka esmu sev ieplānojusi tādu bērnu, ar tādiem dotumiem, kādu es vēlējos, nevis, iespējams, kā daba lēmusi. Taču mans arguments: katrs cilvēks izvēlas sev labāko un piemērotāko. Runājot par ķeizargriezienu, izvēlējāmies vislabāko zvaigžņu dienu konkrētajā mēnesī, kad bērnam ir vislabvēlīgākais dzimšanas laiks. Piemēram, attiecībā uz dzemdībām, astrologs var prognozēt, kādā datumā labāk nedzemdēt vai neķeizaroties, jo ir liels asiņošanas risks (tas ir skorpiona zīmē). Meitenēm labāk dzimt mēness ietekmē, puišiem – saules utt. Protams, ka arī datumam un nedēļas dienai ir nozīme.

20130808112958-61242.jpg

Nākošais lielais lēmums tika pieņemts par bērna vārdu, jo vārdam un uzvārdam ir jābūt harmonijā. Katram vārdam ir savs spēks (īpaši tas attiecas uz tiem bērniem, kuriem ir 2 vārdi vai viens: pases, otrs: kristītais), tāpēc labs astrologs var izskaitļot, kura ir vislabākā kombinācija no vecāku izvēlētajiem variantiem.

Mūsu ģimenē ir bijušas arī krīzes situācijas, kad attiecības ir sašķobījušās viena vai otra iemesla dēļ. Astrologs šādā situācijā var precizēt iemeslus, piemēram, spriedze darbā, naudas grūtības, veselības problēmas un arī sniegt padomu, kā labāk to atrisināt. Taču uzreiz precizēšu – astrologs nedod gatavu recepti, kā pārvarēt šķēršļus, ko sniedz dzīve, bet norāda virzienu, kādā „rakt”. Taču pašanalīze un risinājums ir jāmēģina atrast pašam.

Pēdējais mans lielais jautājums bija par bērnu dārza izvēli un jautājums – kā Gustaviņš iedzīvosies dārziņā. Atbilde mani iepriecināja, jo astrologs apstiprināja, ka dārziņa izvēle ir pareiza (sākotnēji izvēlējāmies dārziņu, balstoties uz manu intuīciju) un viņš tajā ļoti labi iedzīvosies, taču viņš būs arī mazs dumpinieks, kas lauzīs stereotipus. Respektīvi – audzinātājām būs jāpanāk, ka viņas ir autoritātes, citādi bērnam varētu būt tendence uz pārgalvībām. Ceru, ka šis piepildīsiesJ

Attiecībā uz bērnu astrologs arī skatījās Gustaviņa karti, taču, ņemot vērā, ka viņa liktenis attīstās, viņa deva vairākus padomus par audzināšanu un lika aizdomāties par dažiem aspektiem, kuriem būtu jāpievērš īpaša uzmanība, lai panāktu vēlamo rezultātu. Piemēram, bērnam jāpasniedz informācija neparastā, īpašā veidā, jo viņš ir vairāk radoša personība, nevis teorētiķis. Noteica bērna īpašos talantus, uz ko var tendēt bērnus – zīmēt, krāsot, lipināt, būvēt, kas arī ir saistīts ar nākotnes profesijas izvēli. Noteica rakstura iezīmes, kuras vēlams attīstīt vai piebremzēt utt. tas viss kā mātei man bija ļoti svarīgi, jo mēs jau visi – vēlamies, lai mūsu bērnam ir tas labākais un viņš attīstītos tikai sev vien izvēlētā virzienā, nevis mūsu noteiktā virzienā.

Kāpēc tas ir būtiski? Ja jūs ieskatītos sevī, katrs no vecākiem vēlas savā bērnā vairāk vai mazāk attīstīta savus nerealizētos sapņus un ambīcijas, piemēram, no puikas taisa NHL zvaigzni vai no meitenes – balerīnu, pat īpaši neiedziļinoties, vai viņam/i uz to ir vēlme un talants. Vai arī, īpaši, ja ir vairāki bērni vienā ģimenē, kādam no bērniem liek darīt to, ko dara otrs, piemēram, viens bērns iet uz baseinu vai slēpo un to liek darīt arī otrajam, lai gan varbūt viņam interesē šahs vai grāmatas. Tie ir mūsu tipiskākie gājieni, jo mēs – vecāki tā gribam, nereti mums tā ir ērtāk. Taču vai bērnam?

Ceru, ka ar savu rakstu kādam liku aizdomāties un pārvērtēt savus bērnus, situācijas, gājienus utt.

Lai visiem bērniem būtu tādi vecāki, kas spēj redzēt cauri:)

Gucci123

ASTROLOGA JĀŅA BĒNIĶA INDIVIDUĀLĀS KONSULTĀCIJAS

gucci123 gucci123 12. Aug 2013, 08:23 runciene

Nosūtīju😀

gucci123 gucci123 08. Aug 2013, 15:57 inginja

Nosūtīju😀

mamma27 mamma27 08. Aug 2013, 13:48 runciene

Es maksāju 25ls

gucci123 gucci123 08. Aug 2013, 13:35

Ddaži padomi, ejot pie astrologa:
1) skaidri formulē jautājumu, nevis miglaini un nekonkrēti (tas ir svarīgi, ja papildus tiek izmantotas Taro kārtis).
2) definē laika periodu, jo parasti astrologs var pateikt notikumus 6 mēn. - 1 gada griezumā, nerunājot par globāliem jautājumiem.
3) astrologs saka to, kas ir paredzēts, nevis to, ko tu vari ietekmēt, piemēram, tev liktenis ir lēmis 4 bērnus, taču, vai viņiem visiem 4 būt, to tu ietekmē pati. Un nebūt nav teikts, ka visi 4 tev dzīves laikā piedzims. Jo ir lietas, kas var būt un var nebūt, bet ko ietekmē pats cilvēks.
4) astroloģiskā karte var mainīties un situācija var mainīties.

gucci123 gucci123 08. Aug 2013, 13:30 ulula

Ja kādai interesē, varu ieteikt savu astrologu - sievieti. Viņa ir pasniedzēja Baltijas astroloģijas skolā. Vajag atrast savu astrologu, ar kuru izveidojas labs kontakts, nevis formāla konsultācija. Man ieteica, bet meklēju arī citas atsauksmes. Maksā 26 Ls.

mamma27 mamma27 08. Aug 2013, 12:15 ulula

Es aizgāju pie J.Bēniķa,pēc semināra Sieviešu klubā. Man ļoti patika. Un viņa ieteikumi tiešām strādā!

mamma27 mamma27 08. Aug 2013, 12:14

Es arī esmu bijusi, un jāsaka ,ka tiešām astrologs ļoti palīdz visu salikt pa plauktiņiem.Arī pērkot auto vērsos pie astrologa,lai palīdz izvēlēties labāko laiku, lai mašīna būtu labā stāvoklī un ar naudas lietām viss būtu ok.
Tagad arī ir doma aiziet,jo dzīvē kaut kā viss ne tā sāk notikt, vabūt ,ka var sniegt kādas norādes.
Attiecībā par mīlestību ,laulību un tādām lietām uzreiz pateicu ,lai neko nesaka-negribu! Varbūt baidos,bet esmu nolēmusi,ka tas lai paliek kā ir.

gucci123 gucci123 08. Aug 2013, 11:53 ulula

Varu tevi absolūti iedrošināt - tā nav vienkārši skatīšanās nākotnē. Tev pašai ir jādefinē konkrēts jautājums, uz kuru meklē atbildi vai svārsties starp atbildēm. Astrologs tev nepateiks, ka dienā X notiks tas un tas, tas tad būtu šarlatāns😀

meiva meiva 08. Aug 2013, 11:44

Arī es, nu jau vairākus gadus, ik gadu dodos pie astrologa. Ne tik daudz lai zinātu kas ar mani notiks, bet lai sakārtotu lietas, kuras iespējams pamainīt. Un ļoti daudzas no lietām tiešām nostrādā. Tikai tad, kad uzzināju ka esmu stāvoklī sapratu pāris vēstījumus no teiktā. Un nesen biju devusies pie astrologa, lai sagatavotu zvaigžņu karti savam dēliņam. Lai zinātu, kā man viņu audzināt, kam vairāk pievērst uzmanību. Runājām par bērna uzvedību, piemērotāko aktivitāšu izvēli, bērnudārzu .... Grūti teikt, vai attiecībā uz bērnu 100% visam ticu, jo pa lielam viss atkarīgs no tā kā es viņu audzināšu, bet ... ir vērts padomāt par pieturpunktiem.