Ikdiena ar bēbīti: ūdens prieki mazulim

Ikdiena ar bēbīti: ūdens prieki mazulim

20. Jul 2019, 14:11 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Beidzot saulīte mūs atkal lutina un varam nodoties ūdenspriekiem. Ļoti cenšamies arī vasarā ūdeni baudīt gan to lietojot uzturā, gan arī plunčājoties. Lielajām meitenēm ir lielais baseins, mazajai māsiņai ir mazais piepūšamais baseins, plastmasas dekoratīvā mantu vanna, kura tiek izmantota arī kā baseiniņš, kā arī vakaros vannu gatavojam pagalmā. 

Piepūšamais baseins ir pateicīgā augstumā, kad ir iespēja gan pie tā malām pieturēties, gan arī, ja nepieciešams, tam lēnām pārrāpot pāri, ja ir vēlme parāpot pa zāli, vai arī paņemt kādu rotāļlietu, kura "aizbēgusi". Mazākās meitenes labprātīgi spēlējas pa ūdeni kopā, arī vakaros sliktā laikā mēdzam viņas abas vienlaicīgi likt lielajā vannā vannas istabā.

Tā kā dzīvojam upes krastā, ūdens peldes un kāju atvēsināšana mums ir arī piemājas upē. Lielajām meitenēm un vīram tas ļoti patīk, it īpaši īsi pirms gulētiešanas. Arī mazā, lai arī upes ūdens ir daudz vēsāks, nekā baseinā, "plunčina" kājas upē. Tādēļ man liels prieks, ka karsto laiku varam baudīt mājā dārzā, jo ūdens prieki mums ir dažu metru attālumā gan baseinos, gan upē un nav jāsadzīvo ar milzīgajām masām pie jūras, kas izteikti ir brīvdienās un nav jāpakojas kaut kur braukšanai.

 Kā saprast, vai nav par vēsu un par daudz? Meitenes drebinās, protams, pašas ārā nekāpj, bet satinamies mīstos siltos dvieļos, tad rotaļājamies un gatavojamies kārtējiem ūdens priekiem un šādi vairākas reizes dienā!

Lai skaista vasara un baudām to ar pilnu krūti jau no pavisam maziņiem, līdz pat mammām, tētiem, omēm un opjiem :)