Dodamies uz smilšu kasti! Piesakies Fiskars darbarīku kastes testiem!

Dodamies uz smilšu kasti! Piesakies Fiskars darbarīku kastes testiem!

01. Apr 2014, 13:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikai pie mums, Māmiņu Klubā, vienreizēja iespēja! Sagaidot pavasari, priecājoties par mazajiem un lielajiem smilšu darbiņiem smilškastēs un piemājas dārziņos, aizvien biežāk tajos iesaistām savus mazos darba rūķus, ļaujot viņiem darboties pašiem ar saviem instrumentiem! Iepazīsti tuvāk plašo FISKARS piedāvājumu, piesakoties Fiskars darbarīku kastes priekšmetu testam!

20140318141928-83698.jpg

Par produktu:

Lai jau no mazotnes sniegtu iespēju iepazīt dārza darbos gūto prieku, Fiskars radījis īpašu darbarīku komplektu bērniem - MyFirst Fiskars. MyFirst Fiskars darbarīku kastē ietilpst neparasta pašu bērnu izstrādāta dizaina darbarīki, kas īpaši piemēroti pašiem mazākajiem dārzkopjiem. CE apstiprinātie mazie dārza instrumenti radīti, īpašu uzmanību pievēršot to izturībai un dizaina ērtumam. Bērnu darbarīkiem ir izturīga konstrukcija no stiegrotās šķiedras plastmasas un mīksta materiāla rokturi. Darbarīku kastē ietilpst arī ērta pārnēsājāmā kaste ar vāku, kas vienlaikus kalpo arī kā paliknis ceļgaliem. 

Par Fiskars:

Fiskars ir dibināts 1649.gadā Fiskars ciemā, Somijā. Gadu gaitā Fiskars ir kļuvis vienu no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē, kas piedāvā Somijas augstākās kvalitātes un dizaina produktus mājas, dārza un ārpustelpu vajadzībām. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un materiālus darbarīku ražošanā, Fiskars tiecas samazināt slodzi un piepūli dārza darbu laikā un padarīt darbus ērtākus un vienkāršākus, lai darbs dārzā kļūtu vieglāks, efektīvāks un baudāmāks.

Savas vairāk kā trīs gadsimtu ilgās vēstures laikā, Fiskars vienmēr ir balstījies uz funkcionalitāti, inovācijām un dizainu. Fiskars lepojas ar savām gadsimtiem senajām amatnieku tradīcijām, kas ir meklējamas mazā Somijas ciematā. Tie paši izcilības standarti ir kompānijas darbības pamatā arī mūsdienās, sekojot pārliecībai, ka pat visvienkāršākās lietas var tik pagatavotas labāk un gudrāk. 

Viss, kas tev jādara, jāuzraksta, kāpēc vēlies testēt FISKARS produktus un jāiesūta pieteikums testēšanai uz e-pastu: ina@maminuklubs.lv!

Atceries: piesakoties  testam, tu apņemies 2 nedēļu laikā iesūtīt mums savu atsauksmi par šo produktu! Atsauksmē pastāsti, kas patika šajā produktā, ko tajā novērtēji visvairāk, kādas īpašības pamanīji. Priecāsimies arī par kādu bildīti!

Kā iesūtīt atsauksmi?

1) Dalies personīgajā pieredzē Fiskars produkcijas lietošanā!

2) Iesūti blogu, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"!

3) Izvēlies sadaļu - Sieviešu Klubs un tagu Produktu-testi

4) Spiežam SAGLABĀT un atsauksme ieceļos portālā!

Māmiņu Klubs

20140318202917-76124.jpg


saulux10 saulux10 04. Apr 2014, 11:12

Līdz kuram var pieteikties testiņiem??

02. Apr 2014, 13:43

Fiskars ir ļoti labi firma, izturīgi un ērti instrumenti viņiem ir.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 01. Apr 2014, 09:18

Izskatās ļoti labs piedāvājums mazajiem dārzniekiem!